Categorized | Historie, Kultura, Politika

Německo: neevropské během jediné generace

Danke Mutti Merkel!

Danke Mutti Merkel!

Nejnovější analýzy vycházející z oficiálních údajů německých statistiků ukazují, že nekončící invaze Třetího světa do Německa během pouhých čtyř let vytvoří barevnou většinu ve věkové skupině mezi 20 a 30 lety a neevropskou většinu v rámci celé společnosti během jediné generace.

Analýza týmu profesora A. F. Kovácse z Univerzity Johanna Wolfganga Goetheho ve Frankfurtu nad Mohanem vyšla v Německu v časopise The European pod názvem „Pravda o uprchlické krizi“ (Wahrheiten zur Flüchtlingskrise). Podle Kovácse zastánci současné „bezprecedentní imigrace“ jako kancléřka Merkelová tvrdí, že „jeden, dva či tři miliony jsou kapkou v moři v porovnání s asi 79-80 miliony obyvatel dnešního Německa.“

Takové tvrzení je však podle profesora Kovácse nesprávné, protože nebere v potaz věkové demografické skupiny, na které má tento příliv dopad.

Dále upozorňuje, že podle čísel zveřejněných Německým spolkovým úřadem pro migraci a uprchlíky (Bundesamt für Migration und Flüchtlinge, BAMF) mezi barevnými příchozími v drtivé většině převažují lidé mezi 20 a 35 lety, a často i mladší.


Mnohem přesnější obraz situace získáme srovnáním stávajícího německého obyvatelstva v této věkové skupině, říká profesor Kovács.

Oficiální čísla Spolkového statistického úřadu udávají v této kategorii asi 15 milionů lidí, pokračuje a dodává, že „počet lidí s imigrantskými kořeny v této skupině je asi 3,5 milionu.“

Age structure of Germany's population in 2014

Jinými slovy, původních – etnických – Němců mezi 20 a 35 lety je 11,5 milionu.

Pokud vyjdeme ze zaokrouhlené cifry asi milionu nově do Německa příchozích vetřelců po několik dalších let – přičemž skutečné údaje mohou snadno být výrazně vyšší – lze velmi realisticky do roku 2020 očekávat celkový počet „žadatelů o azyl“ v Německu mezi třemi až čtyřmi miliony.

Jde však o pouhou špičku ledovce. Jak totiž říká Kovács, jestliže pouhá polovina těchto žadatelů azyl získá a v zemi zůstane, do roku 2020 bude v Německu kolem dvou milionů úspěšných žadatelů a azyl.

„Protože většina tzv. žadatelů a azyl jsou muži, ve většině případů dojde k úspěšné snaze o sjednocení rodiny.“

„To ke každé kladně vyřízené žádosti o azyl přidá mezi třemi a osmi dalšími osobami, a tak do roku 2020 převýší celkový součet osm milionů.“

Vzhledem k tomu, že dnes najdeme věkové kategorii 20 – 35 let jen 11,5 milionu etnických Němců znamená, že za pouhé čtyři roky, v roce 2002, se Němci v této demografické skupině stanou menšinou.

„Z 23 milionů obyvatel této země ve věku 20 až 35 bude do pěti let 11,5 milionu lidí imigrantského původu,“ pokračuje Kovács.

„A to v celém výpočtu,“ přidává, „nebyla vůbec zohledněna vyšší porodnost imigrantů.

„Musíte myslet dopředu – co bude za 30 let. Jestliže většina dnešních Němců, tedy starší lidé, bude v té době po smrti, nemusíme mít příliš barvitou představivost, abychom dospěli ke složení budoucího obyvatelstva Německa.“

Závěr zní jasně: buď Německo podnikne rázné politické kroky k zastavení a zvrácení současné invaze Třetího světa  – nebo se během jediné generace stanou barevní v zemi většinou.

Analýza Germany: Nonwhite in One Generation vyšla na stránkách New Observer Online 4. ledna 2016.

Comments are closed.

Oswald Spengler – Myšlenky PRÁVĚ VYŠLO!

Oswald Spengler - Myšlenky***
Kniha obsahuje: vedle 370 výroků o pojmech, majících ve Spenglerově myšlení zásadní význam, jako např. osobnost, dějiny, válka, právo, stát, tradice atd., v původním výboru správkyně autorovy – do té doby z valné části nezveřejněné – pozůstalosti, též rozsáhlý překladatelský a redakční výběr z knih Preussentum und Sozialismus a Jahre der Entscheidung s aktuálními poznámkami a vysvětlivkami, jakož i úplnou, komentovanou bibliografii nakladatelství Délský Potápěč.
***
Objednávejte v Knihkupectví Délského potápěče nebo na Kosmasu
.

Ezra Pound – „Přítomen!“

Ezra Pound – „Přítomen!“***
Ezra Pound míří přímo na jádro systému, v nemž žijeme – a zasahuje! Politika – ekonomie – poezie; články, básně, poznámky, manifesty, překlady a eseje z doby Italské sociální republiky.
***
Objednávejte ZDE
.

Radim Lhoták – Zpěvy nemilosti

Radim Lhoták - Zpěvy nemilosti***
„Zpěvy nemilosti“ jsou literární miniatury odrážející společenské fenomény doby. Jak už se ale dá očekávat, píše-li je Radim Lhoták, budou kontroverzní, provokativní, břitké, přitom však podnětné, otevřené a k zamyšlení vedoucí. Dvacet šest krátkých úvah z pera filosofujícího esejisty a literáta, který publikoval výhradně na alternativních webech…
***
Objednávejte ZDE
.

Knut Hamsun: Až do konce! – DOTISK!

Knut Hamsun - Až do konce!***
Politická publicistika norského spisovatele Knuta Hamsuna z let 1940 až 1945. Knut Hamsun je příkladem Muže, který se nepoddal, nepodvolil a už vůbec v šířícím se křiklavém chaosu nezbloudil. Ač sražen, zůstal na svém.
***
Objednávejte ZDE
.

Paul Sérant: Fašistický romantismus – DOTISK!

Paul Sérant - Fašistický romantismus***
O politickém díle několika francouzských spisovatelů – Robert Brasillach (popravený), Pierre Drieu La Rochelle (sebevrah), Lucien Rebatet (rebel), Abel Bonnard (estét), Alphonse de Châteaubriant (mystik) a „fantaskní jezdec“ Louis-Ferdinand Céline (sardonik).
***
Objednávejte ZDE
.

À propos

„Proti národní myšlence se [usurokrati] nestavějí proto, že je národní, ale protože nesnášejí jakýkoli celek síly dostatečně velký na to, aby se postavil celosvětové tyranidě lichvářů bez vlasti.“

Ezra Pound

Archív