Epidemie znásilnění migranty v Německu a propadnutí šílenství

Autor: Dr. Lasha Darkmoonová

QUOS DEUS VULT PERDERE PRIUS DEMENTAT — „Koho chce Bůh zničit, nejdřív ho zbaví rozumu“

Angela Merkelová, náležitě oděna

Angela Merkelová, náležitě oděna

„Merkelové hrozí akutní nervové zhroucení. Stala se nebezpečím pro Německo.“ — Hans-Joachim Maaz, přední německý psychiatr a autor bestsellerů

Ohromující množství sexuálních zločinů, spáchaných v Německu za jediný měsíc (červenec 2016) migranty, nám odhalí rozsah tohoto problému v rámci celého roku. Ještě nikdy předtím nezažíval žádný národ v čase míru sexuální útoky a znásilnění v takto masovém měřítku. Ženy každého věku, od batolat po stařenky, se staly součástí této hrůzné statistiky.  Většina obětí je však spíše mladá; a pachateli, kteří se rekrutují ze všech věkových skupin, jsou takřka výhradně svobodní muži, v oficiálních zprávách vyhýbavě popisovaní jako „Jižané,“ nebo poněkud odvážněji „cizinci se snědou pletí.“

Dovolte mi předložit první ze tří seznamů sexuálních zločinů spáchaných imigranty v Německu za jediný měsíc, červenec 2016. Zvolila jsem tři data v pravidelných desetidenních intervalech: 1., 10., a 20. červenec. Tak získáte vcelku dobrou představu o tom, co se děje v současném Německu.

Nejprve tedy blíže k 1. červenci 2016.

1. července 2016: Pětadvacetiletý migrant z Pákistánu na náměstí v Perlebergu sexuálně napadl patnáctiletou dívku. „Jižanský typ“ (südländischer Typ) sexuálně napadl mladou ženu v Norimberku. „Snědý“ muž (dunkelhäutig) osahával patnáctileté děvče v Magdeburku. Čtyřiatřicetiletý migrant se odhaloval před kolemjdoucími v Oldenburgu. Muž hovořící „lámanou němčinou“ sexuálně napadnul dvacetiletou ženu v Ibbenbürenu.

Policie pátrá po „muži jižního vzezření“ (südländisch aussehende Mann), který v Sindelfingenu napadl třiasedmdesátiletého muže, když venčil psa. Migrant k němu přišel zezadu, popadl ho za rozkrok a požadoval po něm sex. Senior se pokusil utéct do svého poblíž zaparkovaného auta, migrant však naskočil na sedadlo spolujezdce a znovu po něm chtěl sex. Utekl teprve, když se k vozidlu přiblížila kolemjdoucí se svými třemi psy.

Dvaatřicetiletý migrant z Afghánistánu si fotil dvě dívky ve věku 12 a 14 let, když plavaly v řece Iller ve městě Illertissen. Když vylezly z vody, nabízel jim peníze za sex.

(Viz Příloha, zde)

Sexuální napadení třiasedmdesátiletého německého penzisty mužským žadatelem o azyl není jen něčím velice výjimečným, ale zřejmě zcela bezprecedentní událostí v německých dějinách. Objekty sexuálně vášně migrantů se vcelku často stávají pohlední chlapci, zejména na plovárnách, ale vrásčitý a vratký sedmdesátník? – to musí jistě být unikum. Možná i podnět pro Guinessovu knihu světových rekordů nebo Ripleyho Věřte nevěřte.

Tvrzení, že všichni příslušníci této hordy násilníků z dalekých zemí jsou zoufalí „uprchlíci,“ lze označit za naprostý nesmysl. Zoufalí uprchlíci před tyranií ve vlastních zemích nesplácejí svým dobrodincům znásilňováním jejich žen bezprostředně po příchodu do svého nového evropského eldoráda, zatímco hostitele prosí o azyl. Něco takového je naprosto absurdní. Jsou to nájezdníci, bez nejmenších pochyb.

Zda jsou zástupy nově příchozích z Třetího světa „muslimové“ nebo ne je obecně pokládáno za nepodstatné – přinejmenším presstitutkami z mainstreamových médií. Nejen že jsme svědky absurdních snah zamlžit etnický původ zločinců – příliš upřímnosti by mohlo hraničit s „rasismem“ – ale někdy dochází dokonce k nepoctivým pokusům naznačovat, že by zločinci mohli být běloši. (viz zde)

Musíme ovšem v zájmu přesnosti dodat, že většina těchto migrantů skutečně přichází ze zemí, kde je islám oficiálním náboženstvím, tj. Sýrie, Iráku, Afghánistánu, Pákistánu, Iránu, Turecka a různých afrických zemí. Většina dobrých muslimů by se těchto muslimů špatných samozřejmě ráda zřekla a označila je za falešné nebo pouze nominální muslimy. Tato teze se však stává dosti obtížně udržitelnou, jelikož lidé zodpovědní za přemíru sexuálních zločinů popsaných v tomto článků (a pečlivě zdokumentovaných v policejních zprávách) také pravidelně navštěvují mešity, dodržují ramadán, čtou Korán, nejí vepřové, velebí právo šaría, trvají na zahalení svých žen a v momentech napětí či vzrušení křičí „Alláhu akbar!“

Podle nedávné zprávy Gatestone Institute dnes sexuální predátoři loví takřka ve všech koutech země a žádná Němka (nebo Němec) v tomto novém prostředí multikulturního blázince není před jejich útoky v bezpečí.

Během července 2016 byly migranty napadeny stovky německých žen a dětí. Nejmladší oběti bylo devět let, nejstarší 79. K útokům docházelo na plážích, cyklostezkách, hřbitovech, diskotékách, obchodech, na festivalech, parkovištích, hřištích, ve školách, nákupních domech, v taxících a hromadné dopravě (autobusy, tramvaje, vlaky a metro), parcích, na veřejných prostranstvích, plovárnách a veřejných záchodcích. Predátoři číhají všude; v bezpečí není nikdo. “Germany’s Migrant Rape Crisis Spirals out of Control: Suppression of data about migrant rapes is ‘Germany-wide phenomenon.’” Soeren Kern (9. srpna 2016)

Tyto zločiny lze snadno klasifikovat od relativně banálních postupně celým spektrem závažnosti až po ty nejškodlivější. Zde jsou některá z pokoření, kterým jsou dnes evropské ženy vystaveny z rukou migrantů utržených z pomyslného řetězu, kteří do Evropy vůbec neměli být vpuštěni. Následuje 17 kategorií, které jsem vymezila, i když jich nejspíš bude ještě více:

(1) Sexuální obtěžování nižší úrovně, tj. nevítané návrhy, nežádoucí pozornost, „dovolování si.“ (2) Neslušné zírání na ženy ve vlacích, čekárnách atd. (3) Neslušná gesta s využitím rukou a prstů, obscénní pohybu jazykem či zvuky. (4) Štípání do zadku. (5) Slovní urážky doprovázené vulgaritami. (Viz Appendix, 23. července: „Om**ámě tě, krásko!“). (6) Focení rozkroků žen v šatech mobilními telefony. (7) Exhibicionismus. (8) Obnažování na veřejnosti spojené s masturbací. (9) Osahávání žen. (10) Hromadné osahávání žen spolupracujícími gangy migrantů, známé jako taharuš. (taharruš gamea znamená v arabštině „skupinové obtěžování“; taharruš gamea el-ginsy pak skupinové sexuální obtěžování). Západní ženy se staly obětmi těchto útoků v Egyptě, Švédsku, Německu i jinde. (*Viz poznámku k taharuši níže). (11) Vynucený orální sex. (12) Násilné sexuální útoky až po znásilnění. (13) Opíjení žen nebo přidávání jejich drinků rohypnolem za účelem jejich omámení a následného znásilnění. (14) Prosté znásilnění, bez zbytečného násilí, kterému se žena raději pasivně podvolí, než aby riskovala smrt či znetvoření. (15) Znásilnění spojené s dalším násilím a těžkou újmou na zdraví. (16) Skupinové znásilnění. (17) Znásilnění či skupinové znásilnění následované vraždou.

* Poznámka k útokům taharuš. Zpráva švédské policie o tomto fenoménu říká následující:

Přinejmenším v deseti případech obklopilo osamělou dívku ve věku kolem patnácti, někdy ale i sedmadvaceti let, několik mužů (od pěti či šesti výš). V těchto případech část mužů dívku držela, zatímco ostatní jí osahávali prsa a tělo, v jednom z případů někteří muži průběh útoku fotografovali.

V části případů pachatelé rozepnuli dívkám kalhoty a pokusili – někdy úspěšně – se jim oblečení stáhnout, než dorazila pomoc. Bylo zaznamenáno i několik případů dívek, které napadl početný gang, přestože samy byly ve skupině.

Identifikovat se podařilo jen několik podezřelých.  Byli mezi nimi občané Afghánistánu, Eritree a Somálska. Vyšetřování všech případů z Kalmaru a Stockholmu z let 2014-5 bylo odloženo kvůli nemožnosti identifikovat podezřelé.

ppp

Předtím a poté: tato mladá Němka byla surově napadena a zohavena při útoku, k němuž došlo během oslav silvestrovské noci ve Stuttgartu. Musela být ošetřena na chirurgii. Podle jejího otce byli pachateli imigranti. (Další podrobnosti o taharuši, „znásilňovací hře,“ kterou napříč Evropou hrají migranti z Třetího světa, naleznete zde).

—  §  —   

První zprávy o epidemii znásilnění migranty v Německu se objevily v září 2015 a znovu v březnu 2016. Problém se dnes rozšířil do měst a městeček všech šestnácti spolkových zemí SRN. Po sjednocení rodin může skutečný počet migrantů podle některých odhadů brzy dosáhnout až k deseti milionům a mnozí se domnívají, že „do roku 2020 se počet muslimů téměř zečtyřnásobí na ohromujících 20 milionů.“

Je to „politika strašení“? Možná.

Reportáž televize N24 odhalila, že až polovina žadatelů o azyl v Německu zmizela a německé úřady o nich nic neví. Co to znamená? Že se v zemi nachází spousta ilegálních imigrantů, kteří se vyhnuli oficiálním součtům a statistikám. Roztáčejí soukolí šedé ekonomiky a páchají lví podíl kriminality v zemi. Do Německa dorazí každou hodinu tři stovky nově příchozích.

Seznam sexuálních zločinů spáchaných v Německu migranty 10. července 2016

Devatenáctiletý žadatel o azyl z Pákistánu v bazénu v Mörfelden-Walldorfu sexuálně napadl šestnáctiletou dívku. Byl zatčen a následně propuštěn. Na plovárně v Hammu sedmnáctiletý migrant sexuálně napadl jedenáctileté děvče. „Jižanský““ či „africký“ (südländisch, afrikanisch) muž sexuálně napadl čtyřiadvacetiletou ženu na koupališti v Babenhausenu. Sedmdvacetiletý afghánský imigrant sexuálně napadnul dvě třináctileté dívky na plovárně v Rintelnu. Dva mladíci ve věku 16 a 21 sexuálně napadli třináctiletou dívku na koupališti v Stuttgartu-Vaihingenu. Muž „snědé barvy pleti“ (dunklen Teint) sexuálně napadl sedmatřicetiletou ženu na koupališti v Dachau.

Dva migranti z Iránu sexuálně napadli tři ženy v centru Mnichova. Osmadvacetiletý žadatel o azyl ze Sýrie se obnažoval před osmačtyřicetiletou ženou ve Schweinfurtu. Skupina severoafrických migrantů obtěžovala několik žen v centru Flensburgu. Když jim přišel na pomoc kolemjdoucí, migranti ho znehybnili zbraní na bázi elektrošoku.

Dva „cizinci“ sexuálně napadli dvě ženy v centru Chemnitzu. Útok vyprovokoval pouliční bitku mezi Němci a Ne-němci, několik lidí bylo zraněno. Policie posléze za napadení jedné z žen zatkla devatenáctiletého migranta z Libye. Byl vyslechnut a následně propuštěn na svobodu. Turecký taxikář se pokusil znásilnit opilou šestadvacetiletou pasažérku v Heidelbergu. Muž „patrně cizího původu“ (vermutlich ausländischer Herkunft) osahával děvče v Hammelburgu.

(Viz Příloha, zde)

To je jen malý průřez sexuálních zločinců spáchaných migranty v Německu za jediný den, 10. červenec 2016. Protože většina sexuálních zločinů nebývá ohlášena, počet v zemi (a celé Evropě) každoročně skutečně spáchaných sexuálních zločinů musí být skutečně ohromující.

Tady je muslim na videu z YouTube. Poslechněte si jeho tirádu. Něco podobného budete slýchat častěji a častěji. Nechystá se nás zabít rychle a krvavě bombou nebo nožem, ale pomalu a v poklidu prostřednictvím demografie!

„Upřímně vám říkám, že islám přichází do Německa, ať se vám to líbí nebo ne. Vaše dcery budou nosit hidžáb. Vaši synové budou mít plnovous. A vaše dcery si vezmou za manžela muže s plnovousem.“

„Množíme se stále rychleji. Vy Němci nemáte děti. Nebo přinejlepším dvě. My jich máme sedm nebo osm. Nemám pravdu? A pak si každý vezmeme čtyři ženy, máme 22 dětí! Vy Němci máte tak jedno dítě a psa, že? A tak to je!

Poslouchej, kámo, není to naše vina, ale vaše. Vy jste vykořisťovali a kolonizovali naše země.

A tak Alláh (pochváleno jeho jméno), Bůh Všemohoucí, zajistí, že si vás podmaníme. Ne válkou tady v Německu, ale v prvé řadě dětmi! Zadruhé se oženíme s vašimi dcerami! A vaše dcery budou nosit muslimské šátky!

„Tak to prostě je, kámo! Teď se můžeš pořádně nasrat! Už teď vidím tu nenávist v tvých očích!

Jestli máte čas, pusťte si toto čtyřminutové video, v němž se mladý Afričan vychloubá, jak spolu s ostatními černošskými imigranty dobude Evropu a oplodní každou pohlednou bělošku, na kterou narazí. „Bereme Evropu Evropanům a oni jsou tak hloupí, že se ani nebrání,“ škodolibě se směje (0.30). „Platí nám za to, že zabíráme jejich země.“ (1.20) A s úsměvem dodává, „Nejvíc se těším, až zničíme evropské ženství.“ (1.30).

Když už mluvíme o „zničení evropského ženství,“ podívejte se na následující minutové video. Poskytne vám názornou ukázku nepředstavitelných zvráceností, kterým německé ženy díky migrační invazi čelí. Imigrant lámanou němčinou nadšeně popisuje skupinové znásilnění mladé dívky na palandě sedmi muži zároveň. České titulky:

„Adim zhasnul a om***l ji (0.14) … Plakala a už nemohla (0.45) … A my ji celou poplivali. Byla celá od spermatu a špíny. Vážně nás vyždímala. (0.47) VOLE, byla panna. A my ji ZNIČILI, sedm chlapů, vole. (0.57).

A tak zdá se všichni směřujeme k nové Evropě, do níž dostanou možnost přesídlit se obyvatelé Afriky (dnes 1,2 miliardy lidí) a volně se mísit s tamějšími běloškami a jako na běžícím páse vytvářet ani černé, ani bílé, ale děti jakéhosi přechodného odstínu. Co získáte, když do kypícího multikulturního dryáku přimícháte těkající asijské masy (4,4 miliardy) a rozrůstající muslimskou globální populaci (1,6 miliardy) a vytáhnete transparenty “Refugees Welcome!” a “Welcome Lovely Humans!”?

Odpověď: Peklo na zemi.

Tento multikulturní superstát Orwell rozhodně nepředpověděl, jde o něco zcela nového. Můžeme si však být jistí, že tento Eurostán – v současnosti nově budovaný evropský superstát – bude multikulturní dystopií plnou rasových válek, skupinových znásilnění, laciné pracovní síly z ciziny, masové nezaměstnanosti pro uzurpovanou bělošskou menšinu, tyranských šéfů, vyděšených zaměstnanců, přeplněných věznic, vypasených advokátů, šílených politiků, praktik policejního státu, uměle vytvářeného zpravodajství, zinscenovaných útoků, demoralizovaných rodin, dysfunkčních dětí, škol pro tupce, masových sebevražd, uměle vytvořených nemocí, propagace zvráceností, drogové závislosti, gamblingu, prostituce, pornografie, řádění sériových vrahů a nonstop bezduché zábavy pro zombifikované masy.

V tomto světě nepředstavitelné krutosti bude člověk člověku vlkem. Hrůzná podívaná, o jakém se Dantemu ani Hieronymu Boschovi nezdálo ani v jejich nejtemnějších snech. Jako bezmocný běloch jste v této Nové dystopii člověkem určeným k likvidaci. Připravte se na zničení bílé rasy.

Seznam sexuálních zločinů spáchaných v Německu migranty 20. července 2016

Skupina mužů „arabského původu“ (arabischstämmig) sexuálně napadla pět dívek ve věkovém rozmezí 10 až 14 let na plovárně v Kirchheimu. Muži mezi 20 a 30 lety děvčata osahávali a snažili se jim strhnout plavky. Starostka Angelika Matt-Heideckerová – útoky dle vlastních slov „zděšená“ – přiznala, že zařídila migrantům permanentky na koupaliště zdarma. Místní obyvatelé za ně musejí zapaltit devadesát euro.

„Snědý“ muž (dunkelhäutigen Mann) znásilnil devětačtyřicetiletou ženu v Oldenburgu. Muž „pravděpodobně cizího původu“ (mutmaßlich aus dem Ausland stammende Mann) se v autobuse ve městě Bietigheim-Bissingen pokusil znásilnit sedmnáctiletou dívku. Policii se nepodařilo nalézt pachatele. Tři afghánští migranti na koupališti v Marklohe sexuálně napadli dvanáctiletou dívku. Skupinka „černých Afričanů“ (Schwarzafrikaner) sexuálně napadla několik žen u bazénu v Lörrachu.

Jedenatřicetiletý syrský žadatel o azyl byl zatčen za sexuální napadení sedmnáctileté dívky. Čtyři muži „jižanského vzhledu“ napadli ženu ve Varelu. „Jako Pákistánec“ vypadající muž sexuálně napadnul třiadvacetiletou ženu v samoobsluze v Lüneburgu. Čtyřiatřicetiletý migrant z Iránu sexuálně zaútočil na dvacetiletou ženu v mnichovském metru. Čtyřiačtyřicetiletý súdánský migrant v centru pro mládež ve městě Aurich sexuálně napadnul tři děti ve věku mezi 13 a 17. (Viz Příloha, zde)

Osobně mi přijde tento seznam zločinů zdrcující a musím se ptát: otevřela Angela Merkelová brány své země těmto nezvladatelným barbarům z Třetího světa proto, že je zcela šílená? Trpí snad sami Němci nějakou formou kolektivní psychózy, která je nutí s otevřenou náručí vítat smrt vlastní rasy? Skoro to tak vypadá.

QUOS DEUS VULT PERDERE — PRIUS DEMENTAT!

Jestli toto kolektivní šílenství, které zachvátilo Evropany, překročí Atlantik a přivede Ameriku na kolena, ať s námi všemi má Bůh slitování.

Článek Dr. Lashy Darkmoonové The Migrant Rape Epidemic in Germany and the Descent into Madness vyšel na webu The Occidental Observer 2. září 2016.

One Response to “Epidemie znásilnění migranty v Německu a propadnutí šílenství”

  1. Karel V. napsal:

    Samozřejmě se čmoudů nechci zastávat, faktem ale také je, že afroamerická „kultura“ normalizovala pro mnoho našich dívek (a nejen těch nej/s/prostších) oblékání a chování prostitutek. A když je na vlastní oči spatří migrant, který doposud znal „moderní Evropanky“ možná jen z jejich „výstupů“ ve stovkách a tisících porno-klipů…

Trackbacks/Pingbacks


Carl Schmitt: Glossarium – Záznamy z let 1947 až 1958

Glossarium - Záznamy z let 1947 až 1958***
Glossarium – Záznamy z let 1947 až 1958
***
U nakladatelství Academia právě vyšlo bezmála tisíci stránkové Glossarium Carla Schmitta s jeho sešitovými záznamy z let 1947 až 1958.
***
Objednávejte ZDE nebo ZDE
.

Martin Heidegger – Úvahy II–VI Černé sešity 1931–1938

Úvahy II–VI (Černé sešity 1931–1938)***
Černé sešity 1931–1938
***
Od roku 1931 do začátku 70. let si Martin Heidegger zaznamenával své myšlenky do sešitů vázaných v černém voskovaném plátně. Záznamy nejsou datovány, ale představují svérázný myslitelský deník, který nechává čtenáře nahlédnout hluboko do autorovy mysli, ať už jde o jeho filosofické dílo, či o to, jak si představoval obrodu Německa nacionálním socialismem po 1. světové válce a jak byly jeho představy faktickým vývojem zklamávány. V rámci obsáhlého Heideggerova díla, které sám na sklonku života uspořádal a rovněž určil, v jakém pořadí mají jednotlivé svazky vycházet, bylo 34 „černých sešitů“ zařazeno až na úplný konec jako svazky 94–102. První sešit (Úvahy I) se nedochoval. Až do zveřejnění v předchozím desetiletí nesměli mít k těmto zápiskům přístup ani specializovaní badatelé.
***
Objednávejte ZDE nebo ZDE
.

Ladislava Chateau – Bylo jich pět …: Kolaborace, trest a rozpory

Ladislava Chateau - Bylo jich pět ...: Kolaborace, trest a rozpory***
Bylo jich pět – Robert Brasillach, Marcel Jouhandeau, Ramon Fernandez, Jacques Chardonne a Pierre Drieu La Rochelle
***
Soubor pěti profilů významných francouzských spisovatelů, kteří přijali v letech 1941 a 1942 pozvání do Výmaru na spisovatelské kongresy pod taktovkou nacistického ministra propagandy Josepha Goebbelse.
***
Objednávejte ZDE nebo ZDE
.

Víte, že…

29. března 1895 se v Heidelbergu narodil německý spisovatel, filozof, publicista, entomolog a veterán obou světových válek Ernst Jünger. Jako mladý se proslavil svým válečným románem V ocelových bouřích, ve výmarské éře se řadil k předním postavám tzv. konzervativní revoluce. Odmítl přímou spolupráci s národně socialistickým režimem, po válce se pak z politické arény stáhl úplně, i tak však výrazně ovlivnil některé proudy pravicového myšlení, a po zbytek svého dlouhého života se věnoval literární tvorbě.
29. března 2012 zemřel na selhání srdce ve věku pouhých nedožitých 50 let pravicový anglický intelektuál, politik, spisovatel a brilantní řečník Jonathan Bowden, od 90. let aktivní nejprve v Konzervativní straně, následně v řadách BNP i různých menších uskupení.

À propos

„Potřebujeme třetí obraz člověka a života. Odmítnout dnes Washington a Moskvu neznamená jen politickou, ale také morální volbu: znamená odmítnutí amerických měst i komunistických koncentráků. Oba vzorce industriálního gigantismu budí vnější zdání moci, ale ve skutečnosti se ženou do propasti. Oba systémy jsou redukovány na to, že slepě následují požadavky monstrózního růstu. Nechaly kolem sebe šířit potopu a ženou se řekou, z níž už nějakou dobu není vidět břeh. Posláním Evropy je vybudovat hráze, které mohou tlumit konzumní společnost. Při absenci Boha musíme ustanovit moc, která stojí nad impériem moderního světa a nad říší kapitálu i účetních rozvah.“

Maurice Bardèche

Archív