Víra v boj

Ian Stuart Donaldson

Ian Stuart

Autor: Ian Stuart Donaldson

Článek Víra v boj (Faith in the Struggle) Iana Stuarta Donaldsona, patří mezi další teoretické příspěvky k problematice „politického vojáka“. Původně vyšel v únoru 1986, kdy ho publikovala britská organizace National Front.

V dnešní nejisté době, kdy sionistická média ovládají západní veřejné mínění, co může Evropanům – a blíže domovu, Britům – dát světélko naděje do budoucnosti? Když se rozhlédnete okolo a uvidíte jak diktatura tří stran svírá Británii, pak vám může být odpuštěno, že jen sedíte a necháváte se zaplavit vlnou deprese a beznaděje. Ptáte se: „Diktatura tří stran?“. Diktatura tří stran nastala, když se lidé, kteří vše financují rozhodli, že „Gang čtyř“ a jejich liberální spojenci byli pouze odštěpkem starého bloku 1], jako již jimi dříve ovládaná Konzervativní a Labouristická strana.

Jakákoli politická strana, která by mohla i sebeméně představovat hrozbu této obrovské moci, bude hrubě urážena zmanipulovanými masmédii, stejně jako politicky potlačována pokryteckými způsoby (např. prostřednictvím tzv. protirasistických zákonů) 2]

V každé normální společnosti se může veřejnost dotazovat, proč jsou její členové utlačováni a uvězňováni za snahu dát přednost vlastní zemi a kultuře. Mohou také chtít vědět, proč jsou neustále podporovány a oslavovány jiné rasy a kultury, zatímco jejich vlastní, nesmírně vznešenější historie a způsob života, jsou hrubě přehlíženy a snižovány. Ale tohle není, jak všichni víme, normální společnost. Sídla moci tohoto kdysi velkého národa byly uchváceny kreaturami nejhoršího druhu. V některých případech mezi ně patří i sami Britové. Až přijde den zúčtování, tak s těmito zrádci musí být zatočeno tvrději, než s kýmkoli jiným. Dokonce ještě více než s vetřelci, kteří kontrolují každý jejich pohyb. Tito lidé zaprodali svoji rasu a národ pro svůj osobní prospěch.


Předtím, než si jako nacionalisté můžeme dělat nějaké naděje na uchopení politické moci, musíme překonat ty největší překážky, které kdy byly postaveny před politické hnutí. První a nejdůležitější naší vlastností musí být víra. Víra ve velikost naší rasy. Víra v ideologii našeho hnutí a konečně víra v nevyhnutelnost našeho konečného vítězství. Tato víra nám bude podporou v temných dobách perzekuce, zotročení a dokonce smrti. Víra není něco, co umírá s jedincem, ale věčný oheň, který nebude uhašen do konce všech dní. Víra je to jediné, co naši nepřátelé nemohou zničit.

Budeme čelit narůstající pomlouvačné mediální kampani, na kterou nám nebude dovoleno odpovědět. Budeme čelit narůstajícímu obtěžování ze strany politicky kontrolovaných policejních sil, které, ač možná proti jejich vlastnímu svědomí, vždy uposlechnou rozkazů a pošlou nás na základě kompletně vykonstruovaných soudních rozsudků do vězení. Musíme s tím počítat, být duševně a fyzicky připraveni na vytvoření odporu, mít sílu přežít a vést náš po boj po celý život. Pokud máme zde, v Británii, překonat všechny překážky až k našemu cíli, naši klíčoví členové, stejně jako pokud možno co nejvíce řadových členů, musí být duchovně a politicky oddáni naší víře v rasu a historii.

Musíme pokračovat ve vytváření a upevňování svazků s našimi pokrevními organizacemi v Evropě, abychom zajistili, že žádný z velkých úspěchů evropské kultury a historie nebude zapomenut. Jedině prostřednictvím celoevropské spolupráce můžeme doufat ve vytvoření životaschopné alternativy k strachem ovládanému bolševickému impériu, nebo sprostému, drogami zamořenému multirasovému chaosu, ve který se přeměnil americký kapitalismus.

V nové Evropě, která bude vytvořena, bude vládnout mír na základě vzájemného respektu k národům a kulturám. Přistěhovalecká kriminalita a importovaný zlořád již nebudou každodenní realitou našich měst, do kterých se navrátí starý duch pospolitosti, kterého bude dosaženo důstojnou bytovou výstavbou pro všechny a kdy obludné panelové domy budou zbourány. Již nikdy více nebudou vesnice a farmy na našem venkově opuštěné a zanedbané. Bude převládat duch soběstačnosti a hrdosti na práci na britské půdě pro dobro Británie a britského lidu. Díky politice ozbrojené neutrality již Evropa nebude arénou pro americké a sovětské válečné hry a jejich nechutné ideologie budou drženy v dostatečném odstupu od evropských břehů.

Abychom tohoto dosáhli, musíme mít, společně s našimi evropskými kamarády, především víru. Naši nepřátelé jsou silní. V současnosti je nás sice početně málo, duchem jsme však neporazitelní. Musíme si uvědomit, že bojujeme s našimi nepřáteli o přežití evropských ras. Pokud prohrajeme, tak budeme zničeni společně s celou evropskou civilizací. Stejně tak musíme nést v našich srdcích, že v případě našeho vítězství musíme naložit s našimi nepřáteli tím nejnelítostnějším způsobem. Pokud nezničíme jejich rakovinové nádory u samého kořene, budeme čelit jejich relapsu v pozdější fázi.

Musíme v to věřit, v náš boj, až do samého konce.

Poznámky:

1] Narážka na sjednocovací proces Sociálně demokratické a Liberální strany, který posléze vyústil v založení Liberálně demokratické strany v roce 1988. „Gang čtyř“ tvořili zakladatelé Sociálně demokratické strany, původně„umírnění“ vysocí funkcionáři Labouristické strany – Roy Jenkins, David Owen, Bill Rodgers a Shirley Williams.
2] V originále Race Relation Act (Zákon o rasových vztazích).

2 Responses to “Víra v boj”

  1. Reif napsal:

    Pan Čárka má pravdu – evropská nacionalistická hnutí se příliš mažou v minulosti a tím si kazí budouctnost. Slovíčkaří se s pojmy „nacista, fašista, nacionalista“ apod. Nicméně je fakt, že hitlerovský nacionální socialismus měl jisté kouzlo sjednocení myšlenky, síly a lidu. A proto by si z něj mohla řada evropských vlastenců vzít příklad, ale přetransformovat ho na svůj národ, ne se k němu obracet.

  2. Jan Čáka napsal:

    Samozdřejmě že téměř vše co se zde píše je pravda.Ovšem aby určitá myšlenka mohla v uvozovkách prorazit tak musí být prezentována aspon trošku přijatelným způsobem.Vím že co se stalo v Německu udělalo na dlohhou dobu za rasovými teriemi tečku.I když je pochopitelné že se jakýsi poválečný neonacismus stal symbolem odporu,přeci jenom jsou některé formy dobré myšlenky postevené na hlavu.Divim se proč Ian Stuart nepreferoval spíš to že se britové pářili mezi sebou i ve svých koloniícha místo velkého anglického nacionalismu se dal na hákové kříže a tak dále.Jistě má to svůj půvab ,své kouzlo ale opravdu lze tyhle myšlenky prezentovat i bez Německa a protizákoných věcí.Je škoda že nějakej celoevropskej odpor nemá jinou fomru než neonacistickou.Vzhledem ke všemu co se v našich národech stalo by opravdu bylo lepší aby jsme mohli prorazit bez toho aby jsme byly označení za nácky.

Trackbacks/Pingbacks


Oswald Spengler – Myšlenky PRÁVĚ VYŠLO!

Oswald Spengler - Myšlenky***
Kniha obsahuje: vedle 370 výroků o pojmech, majících ve Spenglerově myšlení zásadní význam, jako např. osobnost, dějiny, válka, právo, stát, tradice atd., v původním výboru správkyně autorovy – do té doby z valné části nezveřejněné – pozůstalosti, též rozsáhlý překladatelský a redakční výběr z knih Preussentum und Sozialismus a Jahre der Entscheidung s aktuálními poznámkami a vysvětlivkami, jakož i úplnou, komentovanou bibliografii nakladatelství Délský Potápěč.
***
Objednávejte v Knihkupectví Délského potápěče nebo na Kosmasu
.

Ezra Pound – „Přítomen!“

Ezra Pound – „Přítomen!“***
Ezra Pound míří přímo na jádro systému, v nemž žijeme – a zasahuje! Politika – ekonomie – poezie; články, básně, poznámky, manifesty, překlady a eseje z doby Italské sociální republiky.
***
Objednávejte ZDE
.

Radim Lhoták – Zpěvy nemilosti

Radim Lhoták - Zpěvy nemilosti***
„Zpěvy nemilosti“ jsou literární miniatury odrážející společenské fenomény doby. Jak už se ale dá očekávat, píše-li je Radim Lhoták, budou kontroverzní, provokativní, břitké, přitom však podnětné, otevřené a k zamyšlení vedoucí. Dvacet šest krátkých úvah z pera filosofujícího esejisty a literáta, který publikoval výhradně na alternativních webech…
***
Objednávejte ZDE
.

Knut Hamsun: Až do konce! – DOTISK!

Knut Hamsun - Až do konce!***
Politická publicistika norského spisovatele Knuta Hamsuna z let 1940 až 1945. Knut Hamsun je příkladem Muže, který se nepoddal, nepodvolil a už vůbec v šířícím se křiklavém chaosu nezbloudil. Ač sražen, zůstal na svém.
***
Objednávejte ZDE
.

Paul Sérant: Fašistický romantismus – DOTISK!

Paul Sérant - Fašistický romantismus***
O politickém díle několika francouzských spisovatelů – Robert Brasillach (popravený), Pierre Drieu La Rochelle (sebevrah), Lucien Rebatet (rebel), Abel Bonnard (estét), Alphonse de Châteaubriant (mystik) a „fantaskní jezdec“ Louis-Ferdinand Céline (sardonik).
***
Objednávejte ZDE
.

À propos

„Proti národní myšlence se [usurokrati] nestavějí proto, že je národní, ale protože nesnášejí jakýkoli celek síly dostatečně velký na to, aby se postavil celosvětové tyranidě lichvářů bez vlasti.“

Ezra Pound

Archív