Categorized | Politika, Zprávy ze světa

Německo: 99,9% vetřelců v zemi zůstane

Velká výměna

Velká výměna v plném proudu

V rozporu s prohlášeními německé vlády, že „uprchlíci“ se vrátí domů, „jakmile bude v jejich zemích mír,“ ukazují nové statistiky, že jen jednomu z tisíce vetřelců, kterým byl poskytnut „azyl,“ úřady odmítnou právo na trvalý pobyt.

Podle reportáže deníku Die Welt „takřka všem uprchlíkům dovolí natrvalo zůstat“ v Německu, dokonce i těm, kterým byla zprvu poskytnuta jen „dočasná doplňková ochrana.“

Vyšetřování odhalilo nejnovější údaje Spolkového úřadu pro migraci a uprchlíky (BAMF) podle nichž v  99% případů platí, že jakmile byl člověk uznán za „uprchlíka,“ může už v Německu zůstat natrvalo.

Podle Ženevských konvencí, pokračuje zpráva, „jsou azyl a ochrana uprchlíkům poskytovány na omezenou dobu tří let.

Jak však ukázali redaktoři Die Welt, po vypršení této zaručené „ochrany“ dostávají „uprchlíci“ skoro bez výjimky svolení zůstat natrvalo.

K přerušení tohoto procesu dochází jedině tehdy, když je u „uprchlíka“ tento ochranný status v průběhu těchto tří let přehodnocen nebo stažen – k tomu ale došlo za celý rok 2016 jen ve 240 případech.

Současně, pokračuje reportáž, obdrželo loni „plnou uprchlickou ochranu“ 256 136 vetřelců ze Třetího světa, odmítnutých tedy bylo pouhých 0,09%.

Od 1. srpna 2015 německé imigrační úřady mohou díky změně zákona o trvalém pobytu udělovat povolení k pobytu podstatně rychleji.

Tato novelizace, jak odhalil Die Welt, umožnila „značné zrychlení standardního přezkumného procesu,“ takže jen „u hrstky uznaných uprchlíků dochází ke skutečně podrobnému přezkumu důvodů“ přehodnocení jejich statusu.

Celkem BAMF podle vlastního vyjádření provedl v roce 2016 jen 2 207 takovýchto prověrek. Tyto případy zahrnovaly i o rozhodnutí o „ochraně uprchlíků, doplňkové ochraně a ochraně před deportací.“

V drtivé většině případů (1 812) BAMF rozhodl ve prospěch migrantů, a o své „právo“ na azyl v Německu jich tak přišlo pouhých 240.

Naprostá většina ze skoro dvou milionů barevných vetřelců, kteří v posledních dvou letech pronikli do Německa, tedy bude moci v zemi zůstat a přivést si i své příbuzné.

Jediné, co by mohlo tento neblahý vývoj zvrátit, je změna vlády a obrat politického směřování Německa. Pokud se tak nestane, Německo během poměrně krátké doby přestane existovat jako bělošský evropský stát.

Zpráva Germany: 99.9% of Invaders Will Stay vyšla na zpravodajském webu The New Observer 2. února 2017.

Oswald Spengler – Myšlenky PRÁVĚ VYŠLO!

Oswald Spengler - Myšlenky***
Kniha obsahuje: vedle 370 výroků o pojmech, majících ve Spenglerově myšlení zásadní význam, jako např. osobnost, dějiny, válka, právo, stát, tradice atd., v původním výboru správkyně autorovy – do té doby z valné části nezveřejněné – pozůstalosti, též rozsáhlý překladatelský a redakční výběr z knih Preussentum und Sozialismus a Jahre der Entscheidung s aktuálními poznámkami a vysvětlivkami, jakož i úplnou, komentovanou bibliografii nakladatelství Délský Potápěč.
***
Objednávejte v Knihkupectví Délského potápěče nebo na Kosmasu
.

Ezra Pound – „Přítomen!“

Ezra Pound – „Přítomen!“***
Ezra Pound míří přímo na jádro systému, v nemž žijeme – a zasahuje! Politika – ekonomie – poezie; články, básně, poznámky, manifesty, překlady a eseje z doby Italské sociální republiky.
***
Objednávejte ZDE
.

Radim Lhoták – Zpěvy nemilosti

Radim Lhoták - Zpěvy nemilosti***
„Zpěvy nemilosti“ jsou literární miniatury odrážející společenské fenomény doby. Jak už se ale dá očekávat, píše-li je Radim Lhoták, budou kontroverzní, provokativní, břitké, přitom však podnětné, otevřené a k zamyšlení vedoucí. Dvacet šest krátkých úvah z pera filosofujícího esejisty a literáta, který publikoval výhradně na alternativních webech…
***
Objednávejte ZDE
.

Knut Hamsun: Až do konce! – DOTISK!

Knut Hamsun - Až do konce!***
Politická publicistika norského spisovatele Knuta Hamsuna z let 1940 až 1945. Knut Hamsun je příkladem Muže, který se nepoddal, nepodvolil a už vůbec v šířícím se křiklavém chaosu nezbloudil. Ač sražen, zůstal na svém.
***
Objednávejte ZDE
.

Paul Sérant: Fašistický romantismus – DOTISK!

Paul Sérant - Fašistický romantismus***
O politickém díle několika francouzských spisovatelů – Robert Brasillach (popravený), Pierre Drieu La Rochelle (sebevrah), Lucien Rebatet (rebel), Abel Bonnard (estét), Alphonse de Châteaubriant (mystik) a „fantaskní jezdec“ Louis-Ferdinand Céline (sardonik).
***
Objednávejte ZDE
.

À propos

„Proti národní myšlence se [usurokrati] nestavějí proto, že je národní, ale protože nesnášejí jakýkoli celek síly dostatečně velký na to, aby se postavil celosvětové tyranidě lichvářů bez vlasti.“

Ezra Pound

Archív