Německý ministr financí Wolfgang Schäuble: „Uzavření hranic Evropské unie by vedlo k příbuzenskému křížení“

Inbreeding - Příbuzenské křížení

Pokud Evropa nepříjme ještě víc přistěhovalců, tak dopadne dle Schäubleho takto.

Autor: Steve Sailer

Z deníku The Independent:

Uzavření hranic Evropské unie by vedlo k příbuzenskému křížení, varuje německý ministr financí

Ministr Wolfgang Schäuble prohlásil, že uzavření hranic by Německo „zničilo“.

Evropské země v poslední době zažívají narůst znepokojení veřejnosti ohledně s imigrací spojených otázek a důsledkem toho zde vzrůstá i politické napětí.

Přehnaná politická rétorika však dosáhla nového vrcholu nejnovějším prohlášením německého ministra financí Wolfganga Schäubleho, který se v rozhovoru nechal slyšet, že uzavření hranic země by vedlo k příbuzenskému křížení.

Ministr Schäuble v rozhovoru pro týdeník Die Zeit odmítl myšlenku uzavření evropských hranic před imigrací:

„Izolace by nás zničila – dovedla by nás až k příbuzenskému křížení.“

Odpůrcům německé politiky otevřených hranic pak vzkázal:

„Muslimové jsou obohacením naší otevřenosti a rozmanitosti.“

„Podívejte na Turky třetí generace, hlavně ženy. To je nesmírný inovační potenciál,“ dodal.

Jinak řečeno, první a druhá generace žádná sláva, třetí generace mužů taky ne – ale podívejte na Turkyně třetí generace! Stejná logika bude očividně platit i u Afghánců a Čaďanů. Stačí maličkost: počkat si 75 let

Mezitím ale poslední půlstoletí ukazuje, že muslimská imigrace v západní Evropě celkem dramaticky zvyšuje míru sňatků bratranců a sestřenic (inbreedingu), jak ukazují data profesora A. H. Bittlese. Turci (tradičně nejpočetnější muslimská skupina v Německu) nejsou v tomto ohledu ještě tak špatní jako jejich zaostalejší souvěrci, ale řekněme taková Británie musí kvůli příbuzenským sňatkům svých Pákistánců řešit celou řadu problémů.

Mapa četnosti sňatků pokrevních příbuzných podle A. H. Bittlese

Mapa četnosti sňatků pokrevních příbuzných podle A. H. Bittlese

Můžete si přečíst i můj článek z 13. ledna 2003 pro magazín American Conservative Cousin Marriage Conundrum (Rébus příbuzenských sňatků), kde jsem vyjádřil pochybnosti ohledně plánů Bushovy vlády obsadit Irák a vybudovat tam demokracii – právě kvůli vysoké míře inbreedingu.

Zpráva Stevea Sailera Independent: Closing EU Borders Will Lead to Inbreeding, German Finance Minister Warns vyšla na stránkách VDare.com 14. června 2017.

Oswald Spengler – Myšlenky PRÁVĚ VYŠLO!

Oswald Spengler - Myšlenky***
Kniha obsahuje: vedle 370 výroků o pojmech, majících ve Spenglerově myšlení zásadní význam, jako např. osobnost, dějiny, válka, právo, stát, tradice atd., v původním výboru správkyně autorovy – do té doby z valné části nezveřejněné – pozůstalosti, též rozsáhlý překladatelský a redakční výběr z knih Preussentum und Sozialismus a Jahre der Entscheidung s aktuálními poznámkami a vysvětlivkami, jakož i úplnou, komentovanou bibliografii nakladatelství Délský Potápěč.
***
Objednávejte v Knihkupectví Délského potápěče nebo na Kosmasu
.

Ezra Pound – „Přítomen!“

Ezra Pound – „Přítomen!“***
Ezra Pound míří přímo na jádro systému, v nemž žijeme – a zasahuje! Politika – ekonomie – poezie; články, básně, poznámky, manifesty, překlady a eseje z doby Italské sociální republiky.
***
Objednávejte ZDE
.

Radim Lhoták – Zpěvy nemilosti

Radim Lhoták - Zpěvy nemilosti***
„Zpěvy nemilosti“ jsou literární miniatury odrážející společenské fenomény doby. Jak už se ale dá očekávat, píše-li je Radim Lhoták, budou kontroverzní, provokativní, břitké, přitom však podnětné, otevřené a k zamyšlení vedoucí. Dvacet šest krátkých úvah z pera filosofujícího esejisty a literáta, který publikoval výhradně na alternativních webech…
***
Objednávejte ZDE
.

Knut Hamsun: Až do konce! – DOTISK!

Knut Hamsun - Až do konce!***
Politická publicistika norského spisovatele Knuta Hamsuna z let 1940 až 1945. Knut Hamsun je příkladem Muže, který se nepoddal, nepodvolil a už vůbec v šířícím se křiklavém chaosu nezbloudil. Ač sražen, zůstal na svém.
***
Objednávejte ZDE
.

Paul Sérant: Fašistický romantismus – DOTISK!

Paul Sérant - Fašistický romantismus***
O politickém díle několika francouzských spisovatelů – Robert Brasillach (popravený), Pierre Drieu La Rochelle (sebevrah), Lucien Rebatet (rebel), Abel Bonnard (estét), Alphonse de Châteaubriant (mystik) a „fantaskní jezdec“ Louis-Ferdinand Céline (sardonik).
***
Objednávejte ZDE
.

À propos

„Proti národní myšlence se [usurokrati] nestavějí proto, že je národní, ale protože nesnášejí jakýkoli celek síly dostatečně velký na to, aby se postavil celosvětové tyranidě lichvářů bez vlasti.“

Ezra Pound

Archív