Stále více starších žen si vydržuje mladé migranty jako „zajíčky“

 

Sugar mamas

Árijské princezny v obilných lánech

Autor: Chris Tomlinson 

V poslední době je na vzestupu trend, kdy si Rakušanky středního i staršího věku pomocí dárků, pomoci a peněz zajišťují u mladých žadatelů o azyl sexuální uspokojení, a současně tak vytvářejí i závislost těchto cizinců na nich.

Drtivou většinu migrantů, kteří v průběhu migrační krize přišli do Rakouska, tvořili mladí muži, kteří často cestovali sami. Mnozí z nich se stali terčem islamistických rekrutů, zločineckých gangů i překupníků drog – a teď v Rakousku nově i starších sexuálně neukojených žen.

Tento trend, kdy se řada mladých migrantů stala závislých na těchto „sponzorkách“, které jim výměnou za sex poskytují peníze, je podle OE24 stále častější.

Vídeňský časopis Biber společně s veřejnoprávní televizí ORF přinesly reportáž o tomto novém jevu, s tím, že zatímco v dřívějších letech mnoho starších Rakušanek odjíždělo na „sexuální dovolenou“ do Afriky, kde měly sex s místními muži, styky s uchazeči a azyl jsou však v Rakousku novinkou.

Někteří migranti si dokonce postěžovali, že postarší Rakušanky po nich chtějí sexu příliš. Žadatel o azyl Hasan řekl reportérům: „Chce mít sex čtyřikrát denně, jsem pro ni mašina na sex, nic jiného.“ Ženu však podle svých slov neopustí, protože si na svůj nový život navykl.

Linda (což není její skutečné jméno) čtyřiadvacetiletého Iráčana oslovila v baru a nabídla mu, aby žil s ní. Podle Hasana mu Linda platí všechny výdaje, včetně členství v drahé vídeňské posilovně za 120 eur měsíčně.

Manfred Buchner z Rakouského centra pro mužské zdraví říká, že žadatelé o azyl v těchto vztazích zůstávají, protože se na ženách stali závislými. „Je to těžká závislost – nejen mentální, ale také materiální. Spousta z nich by se  jinak ocitla na ulici.“

Zprávy o sexuálním zneužívání mladých žadatelů o azyl ženami přicházejí i z azylových center a provizorních táborů, jakým byla Džungle v Calais. Loni tamní dobrovolnice z organizace Open Borders čelily nařčení ze „sexuálního turismu“, když vyšly najevo jejich sexuální vztahy s migranty, včetně těch nezletilých.

V jednom případě si dokonce dobrovolnice v calaiském táboře svého mnohem mladšího syrského migranta-milence, s kterým se poznala v táboře, vzala. Konzultantka v managementu Sarah Gaytonová pět dní po setkání s migrantem dala výpověď, tvrdí však, že sexuální turismus nebyl její původní motivací k dobrovolnictví.

Článek Chrise Tomlinsona Growing Trend Of Older Women Becoming ‚Sugar Mamas‘ For Young Migrants vyšel na webu Breitbart 28. července 2017

Carl Schmitt: Glossarium – Záznamy z let 1947 až 1958

Glossarium - Záznamy z let 1947 až 1958***
Glossarium – Záznamy z let 1947 až 1958
***
U nakladatelství Academia právě vyšlo bezmála tisíci stránkové Glossarium Carla Schmitta s jeho sešitovými záznamy z let 1947 až 1958.
***
Objednávejte ZDE nebo ZDE
.

Martin Heidegger – Úvahy II–VI Černé sešity 1931–1938

Úvahy II–VI (Černé sešity 1931–1938)***
Černé sešity 1931–1938
***
Od roku 1931 do začátku 70. let si Martin Heidegger zaznamenával své myšlenky do sešitů vázaných v černém voskovaném plátně. Záznamy nejsou datovány, ale představují svérázný myslitelský deník, který nechává čtenáře nahlédnout hluboko do autorovy mysli, ať už jde o jeho filosofické dílo, či o to, jak si představoval obrodu Německa nacionálním socialismem po 1. světové válce a jak byly jeho představy faktickým vývojem zklamávány. V rámci obsáhlého Heideggerova díla, které sám na sklonku života uspořádal a rovněž určil, v jakém pořadí mají jednotlivé svazky vycházet, bylo 34 „černých sešitů“ zařazeno až na úplný konec jako svazky 94–102. První sešit (Úvahy I) se nedochoval. Až do zveřejnění v předchozím desetiletí nesměli mít k těmto zápiskům přístup ani specializovaní badatelé.
***
Objednávejte ZDE nebo ZDE
.

Ladislava Chateau – Bylo jich pět …: Kolaborace, trest a rozpory

Ladislava Chateau - Bylo jich pět ...: Kolaborace, trest a rozpory***
Bylo jich pět – Robert Brasillach, Marcel Jouhandeau, Ramon Fernandez, Jacques Chardonne a Pierre Drieu La Rochelle
***
Soubor pěti profilů významných francouzských spisovatelů, kteří přijali v letech 1941 a 1942 pozvání do Výmaru na spisovatelské kongresy pod taktovkou nacistického ministra propagandy Josepha Goebbelse.
***
Objednávejte ZDE nebo ZDE
.

À propos

„Potřebujeme třetí obraz člověka a života. Odmítnout dnes Washington a Moskvu neznamená jen politickou, ale také morální volbu: znamená odmítnutí amerických měst i komunistických koncentráků. Oba vzorce industriálního gigantismu budí vnější zdání moci, ale ve skutečnosti se ženou do propasti. Oba systémy jsou redukovány na to, že slepě následují požadavky monstrózního růstu. Nechaly kolem sebe šířit potopu a ženou se řekou, z níž už nějakou dobu není vidět břeh. Posláním Evropy je vybudovat hráze, které mohou tlumit konzumní společnost. Při absenci Boha musíme ustanovit moc, která stojí nad impériem moderního světa a nad říší kapitálu i účetních rozvah.“

Maurice Bardèche

Archív