Categorized | Politika, Zprávy ze světa

Ve městě je nový Sorosův šerif

Soros

Pozůstalí Seana Schellengera (vlevo) se spravedlnosti za jeho smrt z rukou Michaela Whita (vpravo) nedočkají. Velkou zásluhu na tom má také George Soros.

Autor: Eric Striker

Minulý měsíc (říjen 2019) byl Michael White zproštěn obvinění z úmyslného zabití v případě ubodání Seana Schellengera.

Černoch White se do konfrontace se sedmatřicetiletým bělochem Schellengerem pustil uprostřed dopravního sporu s dalším řidičem na filadelfském Rittenhouse Square.

Zatímco se podle svědků chystali White s Schellengerem vyřídit si to na pěsti, vytáhnul White nůž a neozbrojeného muže bodl do zad dvanáctipalcovou čepelí. Schellenger zranění podlehl.

Celý incident byl zachycen na záznamu, na jehož základě policie Whitea obvinila z vraždy prvního stupně.

Jakmile však na veřejnost pronikly informace o rasové příslušnosti obou mužů, spustili protibělošští aktivisté mediální kampaň šířící verzi, že White použil zbraň v sebeobraně – ještě předtím, než byla dostupná známa fakta případu. Dodejme, že Pensylvánie není jedním z tzv. Stand Your Ground států.

Státní zástupce, židovský právník jménem Larry Krasner, následně svou obžalobu opakovaně stáhnul, než konečně dospěl k úmyslnému zabití, což Whiteovi jako na stříbrném podnose poskytlo předvídatelnou obhajobu.

Nikdo nerozporoval, že White Schellengera zabil ilegálním nožem, ale jelikož se prý oběť chovala „rasisticky“, tak si svůj osud zasloužila. Žádný z mnoha na místě činu přítomných svědků Whiteovo tvrzení, že ho Schellenger rasisticky urážel, ovšem nepotvrdil.

Jeho obhájci si to vymysleli, aby černošští porotci znemožnili dosažení verdiktu. Jelikož ale obžaloba nedokázala prokázat úmysl zabít, jak velí dané ustanovení, byl White osvobozen.

Larry Krasner nyní čelí kritice pro záměrné zpackaní případu.

Návladní George Sorose

Krasner, který kdysi v nadsázce prohlásil, že je příliš velký extremista, než aby se mohl stát vrchním státním zástupcem i v takto silně liberálním městě, zvítězil v roce 2017 v klání o úřad nejvyššího státního zástupce ve Filadelfii (v americkém systému volená funkce) poté, co v kampani mnohonásobně překonal vynaložené peněžní prostředky všech svých protivníků.

Krasner v tomto obvykle spíš okrajovém klání utratil skoro dva miliony dolarů. Ve své kampaní se vymezoval proti bělošské privilegovanosti a „institucionálnímu rasismu“, Vyhlásil také svůj záměr zlegalizovat celou řadu přestupků a trestných činů ovlivňujících kvalitu života jako vyměšování na veřejnosti, drobné krádeže v obchodech a užívání drog na veřejnosti, a také snížit počty uvězněných, kteří prý často končí za mřížemi kvůli nenávisti a předsudkům.

Krasner by pro svou nepříliš nadějnou kandidaturu (byť ji podpořil „černošský“ aktivista Shaun King) bez zásahu zvnějšku sehnal nanejvýš několik set tisíc dolarů – dokud ovšem nezasáhl v aktu dech beroucí plutokratické intervence George Soros a nevypsal mu šek na 1,7 milionu dolarů.

V lidnatých multikulturních metropolích bývá v místních volbách velice nízká volební účast, čehož Krasner naplno využil. S pouhými 59 363 hlasy v demokratických stranických primárkách (jediné volby, na kterých v „jasně modré“ Filadelfii záleží) se stal nejvyšším policistou města s půldruhým milionem obyvatel.

Hned první týden v úřadě se Krasner rozloučil s 31 zaměstnanci svého úřadu, kteří mu přišli nedostatečně političtí.

Došlo ale i na další změny jako trestání zločinců nejnižšími podle zákona přípustnými tresty, upuštění od podmínek, dekriminalizace prostituce i většiny drog a dokonce snaha řešit zločiny spáchané se zbraní mimosoudním programem (tzv. ARD).

Soros každoročně vydává miliony s cílem sebrat zbraně zákona dbalým bělochům, ale když s pistolí chytnou barevného kriminálníka, spokojí se s jeho pohůnci s tím poslat je místo trestu na kurz.

Sorosovi a Krasnerovi židovští spojenci v médiích tyto změny nadšeně přivítali. Kritici i skupiny za práva obětí trestných činů jsou prý obyčejní rasisté, kteří nechtějí vidět celkový propad míry zločinnosti.

Jejich falešná data však mají značné mezery: policie se totiž ani neobtěžuje zločiny evidovat, jelikož Krasnerova prokuratura je beztak nebude stíhat.

O mrtvých tělech se však lže jen těžko. Za první rok Krasnerova úřadování se počet vražd zvýšil o 12 % a zločinem už tak těžce sužovaná Filadelfie zaznamenala jeden z nejhorších roků v historii.

Tento trend pokračuje i letošním roce, který se ve Filadelfii může stát nejkrvavějším za více než desetiletí.

I když ale černoši dostali bianko šek pro vraždění bělochů, ochranu před svými soukmenovci v Sorosově anarcho-tyranské dystopii ať raději nečekají.

Jen za minulý měsíc byly zastřeleny nebo těžce poraněny desítky dětí, bez výjimky černošské a mladší deseti let. Krasner a jeho tým právních aktivistů usilovně pracují na upuštění od trestu smrti pro zrůdu, odsouzenou za vraždu dítěte pro zábavu poté, co zabil jeho rodiče – aniž by však předložili právní argumenty nebo důkazy nad rámec toho, že ho nechtějí potrestat.

Při pohledu na filozofii státního zastupitelství ohledně stíhání černošských příslušníků to však nijak nepřekvapí. Jeden z poživatelů Krasnerových reforem, muž jménem Ma’alik Jackson-Wallace, byl zatčen dvakrát krátce po sobě s ilegálně skrytou zbraní, dostal však jen ARD-podmínku a následně byl propuštěn na nezajištěnou kauci, jelikož od kaučních záruk (tzv. bail bonds) se upouští. Pro dovršení svého „třikrát a dost“ pak Jackson-Wallace v půl jedenácté dopoledne zastřelil člověka.

Celostátní problém     

Sorosovy peníze ale korumpují působení orgánů činných v trestních řízení i v dalších velkých městech, a to zdaleka není všechno. Jeho cílem je, aby o tom, kdo poputuje a nepoputuje za mříže, rozhodovali hlavně Židé a nebělošské ženy se spolehlivě protibělošskou karierní trajektorií.

Soros

Kim Foxxová, od pohledu 1A materiál. V pozadí „herec“ černošského i židovského původu Jussie Smollett.

Chicagská návladní Kim Foxxová, která se nechvalně proslavila zproštěním všech obvinění herce Jussie Smolletta, což šokovalo už poměrně otrlý národ, dostala během kampaně za své svolení od Sorosova PAC 408 000 dolarů. I za jejím znovuzvolením nacházíme četné a hluboké židovské otisky, když Fred Eyechaner přispěl 811 000 dolary, Michael Sacks $ 212 250 a Michael Rubin 105 800 amerických dolarů. Bohatí Židé jsou tak zdá s její prací nadmíru spokojeni.

V Orlandu nalil Soros skoro půldruhého milionu do zvolení Aramis Ayalové prokurátorkou v souboji s nijak dobře financovanými soupeři. Hlavní prioritou Ayalové bylo dekriminalizovat přestupky snižující kvalitu života, vyrovnat černošskou míru kriminality s tou bělošskou a protestovat proti uplatňování trestu smrti ve státě Florida, což ale není v popisu práce státního zástupce. Po políčku od Nejvyššího soudu jižního státu se však Ayalová o znovuzvolení ucházet už nebude.

Před několika týdny Soros nelitoval milionů vydaných na zdárné dovršení volební kampaně kvarteta státních zástupců ve státě Virginia, kteří budou věrně prosazovat jeho neoliberální agendu. Žádný z jejich soupeřů, včetně těch, kteří své posty obhajovali, nedokázal této peněžní nerovnováze vzdorovat. Sorosovi koně navíc zastávali pozice natolik krajní, že i jejich v demokratických primárkách poražení protikandidáti vyzvali své voliče, aby hlasovali raději pro republikány. V jedněch volbách porazil Steve Descano úřadujícího Raye Morrogha díky finanční injekci 400 000 USD od Sorose. Morrogh, rozpočet jehož kampaně nepřesáhl čtvrt milionu dolarů (a žádný jednotlivý příspěvek deset tisíc), nyní úpěnlivě prosí voliče, aby hlasovali pro republikána Jonathana Faheyho. Obává se totiž vlny zločinnosti v případě Descanova zvolení.

Dokonce i v menších sídlech, jako žumpa zločinu Rochester ve státě New York, ale Soros rozhazuje peníze plnými hrstmi. Soudy v Monroe County jsou už nyní ke zločincům velmi laxní, přestože vrchním státním zástupcem je zde republikán. V roce 2016 byl černoch, který zastřelil tři děti při masové střelbě v Boys and Girls Club osvobozen, protože někdo obvinil obžalobu z rasismu. Pachatel, jistý Jalen Everett se svými zločiny dokonce pochlubil v rapové skladbě.

Soros věřil, že v Rochesteru narazil na nevybroušený diamant: obézní černoška bez jakýchkoliv relevantních zkušeností od něj dostala 800 000 dolarů do souboje proti úřadující republikánské Sandře Doorleyové. Ta velice prozíravě odmítla vzít svou bizarní protivnici vážně a z klání proto udělala referendum o vlivu špinavých Sorosových peněz. Povedlo se jí tak dostat k urnám dostatek bělochů, aby si zajistila třetí volební období v úřadě.

Soros pochopitelně není jediný Žid, který chce udělat z bílých obětí zločinů provinilce nejhorším možným zločinem rasismu a vyhnat za pomoci masivní vlny zločinu z měst normální lidi. Podobné záměry mají také lidé jako Dustin Moskovitz, sponzor „Real Justice PAC” Shauna Kinga, nástroje pro finanční ovlivňování politických klání v Texasu.

Vinu na tomto novém systému, kdy násilné zločince za mřížemi nahrazují političtí disidenti, nese i prezident Trump. Přestože zvítězil díky rétorice plné slibů práva a pořádku, v úřadě podepsal legislativní návrh First Step Act svého zetě Jareda Kushnera. Prezident však o jednom ze svých ojedinělých dotažených legislativních počinů příliš nemluví…

Řada bohatých a mocných lidí se podílí na vytváření systému, v němž černoch může zabít bělocha, prohlásit, že běloch řekl „slovo na ‚N‘“ a vyváznout bez trestu. Tento postoj postupně prorůstá naší kulturou stále hlouběji. Fotbalista Myles Garrett se nedávno pokoušel zvrátit svůj distanc za udeření rozehrávače Masona Rudolpha svou helmou do hlavy tvrzením, že Rudolph je rasista.

Afrikanizace nejdůležitějších průmyslových oblastí (s výjimkou míst, kde Židé žijí a vlastní nemovitosti, jako třeba v New Yorku) je přáním Wall Strett – a přes ta v Americe prostě „nejede vlak“.

Tohle vám Colin Flaherty ve svém jinak otevřeném zpravodajství o černošském zločinu neprozradí.

Článek Erika Strikera The New Sheriff in Town vyšel na jeho stránkách National Justice 27. listopadu 2019.

Oswald Spengler – Myšlenky PRÁVĚ VYŠLO!

Oswald Spengler - Myšlenky***
Kniha obsahuje: vedle 370 výroků o pojmech, majících ve Spenglerově myšlení zásadní význam, jako např. osobnost, dějiny, válka, právo, stát, tradice atd., v původním výboru správkyně autorovy – do té doby z valné části nezveřejněné – pozůstalosti, též rozsáhlý překladatelský a redakční výběr z knih Preussentum und Sozialismus a Jahre der Entscheidung s aktuálními poznámkami a vysvětlivkami, jakož i úplnou, komentovanou bibliografii nakladatelství Délský Potápěč.
***
Objednávejte v Knihkupectví Délského potápěče nebo na Kosmasu
.

Ezra Pound – „Přítomen!“

Ezra Pound – „Přítomen!“***
Ezra Pound míří přímo na jádro systému, v nemž žijeme – a zasahuje! Politika – ekonomie – poezie; články, básně, poznámky, manifesty, překlady a eseje z doby Italské sociální republiky.
***
Objednávejte ZDE
.

Radim Lhoták – Zpěvy nemilosti

Radim Lhoták - Zpěvy nemilosti***
„Zpěvy nemilosti“ jsou literární miniatury odrážející společenské fenomény doby. Jak už se ale dá očekávat, píše-li je Radim Lhoták, budou kontroverzní, provokativní, břitké, přitom však podnětné, otevřené a k zamyšlení vedoucí. Dvacet šest krátkých úvah z pera filosofujícího esejisty a literáta, který publikoval výhradně na alternativních webech…
***
Objednávejte ZDE
.

Knut Hamsun: Až do konce! – DOTISK!

Knut Hamsun - Až do konce!***
Politická publicistika norského spisovatele Knuta Hamsuna z let 1940 až 1945. Knut Hamsun je příkladem Muže, který se nepoddal, nepodvolil a už vůbec v šířícím se křiklavém chaosu nezbloudil. Ač sražen, zůstal na svém.
***
Objednávejte ZDE
.

Paul Sérant: Fašistický romantismus – DOTISK!

Paul Sérant - Fašistický romantismus***
O politickém díle několika francouzských spisovatelů – Robert Brasillach (popravený), Pierre Drieu La Rochelle (sebevrah), Lucien Rebatet (rebel), Abel Bonnard (estét), Alphonse de Châteaubriant (mystik) a „fantaskní jezdec“ Louis-Ferdinand Céline (sardonik).
***
Objednávejte ZDE
.

Víte, že…

24. dubna 1906 se v Madridu narodil vůdce španělského fašistického hnutí Falange Española (Falanga), politik a právník José Antonio Primo de Rivera. V následující občanské válce generál Francisco Franco porazil levicové republikány a Španělsku vládl až do roku 1975. Kult mučedníka Primo de Rivery však podle mnohých využíval velmi cynicky a falangisté byli politicky odstaveni.

À propos

„Proti národní myšlence se [usurokrati] nestavějí proto, že je národní, ale protože nesnášejí jakýkoli celek síly dostatečně velký na to, aby se postavil celosvětové tyranidě lichvářů bez vlasti.“

Ezra Pound

Archív