Sionisté: Gangsteři bez kodexu cti

Místo útoku nedaleko Teheránu

Autor: Eric Striker

Uznávaný profesor fyziky na teheránské univerzitě Imáma Husajna byl zabit v léčce nastražené gangstery s rozkazy z Washingtonu a Tel Avivu.

Mohsen Fachrízádeh je už šestým íránským vědcem zavražděným izraelskými státními složkami. Fachrízádeh se na seznamu cílů ocitl nejpozději v roce 2018, kdy ho při své powerpointové prezentaci Benjamin Netanjahu označil za čelního experta íránského jaderného programu.

Mezinárodní agentura pro atomovou energii (IAEA) se nedávno nechala slyšet, že pro existenci íránského programu výroby atomových zbraní je k dispozici asi tolik důkazů jako pro arzenál zbraní hromadného ničení v rukou Saddáma Husajna nebo Asadovy plynové útoky. To ovšem Židy po celém světě, včetně Netanjahua samotného, příliš nezajímá.

Trump ve své typické neomalené přímosti odhalil skutečné záměry za vraždou, když retweetnul „ukecaného“ izraelského novináře jménem Yossi Melman. Ten se chvástal, že rozstřílení Fachrízádeha mělo „Íránu zasadit tvrdý psychologický i profesionální direkt“. Tedy vyvolat strach a „vyslat jasnou zprávu“ – učebnicová definice terorismu.

Lidé jako Fachrízádeh se v zemi svírané „maximálními sankcemi“ stali životně důležitým zdrojem. Fachrízádehovo výzkumné centrum má plné ruce práce s paralyzující blokádou: usilovně pracují na účinné domácí léčbě viru Covid-19, zatímco obranné týmy se soustředí na vylepšení legálních protileteckých zbraňových systémů, přičemž se opírali také o Fachrízádehovu expertizu v problematice laserů.

Označit ale Trumpa, jeho Židy nebo Izraelce za „gangstery“ balancuje na hraně urážky na cti skutečných mafiánů. Na rozdíl od Stevea Mnuchina se totiž Al Capone řídil jistým kodexem, který mu mj. zapovídal mučit malé děti s nádorovým onemocněním k smrti.

V režimu „maximálních sankcí“ amerického ministerstva financí dnes farmaceutické společnosti riskují americkou odvetu, pokud dodají své zboží do Íránu. Konečným výsledkem je uměle vyvolaná humanitární krize, při níž děti vyžadující léky na rakovinu „umírají jako mouchy“.

Smyslem této krutosti je, vrátíme-li s k Melmanovým slovům, zasadit psychologický úder. Íránci nemají jaderné zbraně, jejich zločin sestává z účinného odporu izraelské agresi v regionu.

Íránci na sérii provokací reagují s až neuvěřitelnou trpělivostí. Představitelé státu si jsou podle svých slov dobře vědomi, že se je Trump snaží vyprovokovat k válce, snad s nadějí, že si tím zajistí židovskou podporou pro své druhé volební období, po odchodu z Bílého domu se vyhne trestnímu stíhání nebo alespoň natrvalo uzavře diplomatické kanály mezi oběma zeměmi. Peršané si hýčkají naději, že Bidenova vláda – už teď je jasné, že bude také plná sionistů – se k nim bude chovat férověji. Možná se nakonec ukáže, že Trumpem spálené mosty pro nastupující demokraty poslouží jako příhodná záminka pokračování obléhání donekonečna.

Tím však celá věc nekončí. Jared Kushner a Trump se svým způsobem vrátili v čase a poskytli Čingischánovi moderní stíhačky prodejem nejnovějších zbraní za 100 miliard dolarů saúdským barbarům, aby je použili proti svým jižním sousedům v Jemenu.

Odhodlaní Húthiové ale navzdory americké podpoře a masivní technologické nevýhodě přinutili Saúdy zaplatit krvavý účet a válka tak zabředla v patové situaci. Americko-saúdská koalice v reakci na to vytvořila podmínky pro umělý hladomor proti jemenským civilistům, který snese srovnání s hladomory v Africe 80. let.

Když americký Senát s podporou napříč spektrem odhlasoval ukončení americké podpory tomuto zvěrstvu, Trump využil své mikroskopické zbytečky politického kapitálu k vetu zákona. Trumpem posedlá židovská média podle všeho toto zneužití výkonné moci nijak neznepokojilo ani zdaleka tolik jako jeho zmatené tweety. Nejfanatičtější Trumpovi mediální kritici dokonce jeho bezvýhradnou podporu saúdských ukrutností „oslavovali“ kvůli podmínce, již obnášela: naše podpora se váže na obnovení styků s Izraelem.

Fachrízádehova vražda by správně měla být vnímána jako hanebná poskvrna naší národní existence. S tím jak „liberální řád“ stále více šlape vodu, se sionisté musejí častěji a častěji uchylovat ke špinavým metodám a trikům.

Fejeton Erica Strikera „Opinion: Gangsters without code“ vyšel na jeho stránkách National Justice 28. listopadu 2020.

Carl Schmitt: Glossarium – Záznamy z let 1947 až 1958

Glossarium - Záznamy z let 1947 až 1958***
Glossarium – Záznamy z let 1947 až 1958
***
U nakladatelství Academia právě vyšlo bezmála tisíci stránkové Glossarium Carla Schmitta s jeho sešitovými záznamy z let 1947 až 1958.
***
Objednávejte ZDE nebo ZDE
.

Martin Heidegger – Úvahy II–VI Černé sešity 1931–1938

Úvahy II–VI (Černé sešity 1931–1938)***
Černé sešity 1931–1938
***
Od roku 1931 do začátku 70. let si Martin Heidegger zaznamenával své myšlenky do sešitů vázaných v černém voskovaném plátně. Záznamy nejsou datovány, ale představují svérázný myslitelský deník, který nechává čtenáře nahlédnout hluboko do autorovy mysli, ať už jde o jeho filosofické dílo, či o to, jak si představoval obrodu Německa nacionálním socialismem po 1. světové válce a jak byly jeho představy faktickým vývojem zklamávány. V rámci obsáhlého Heideggerova díla, které sám na sklonku života uspořádal a rovněž určil, v jakém pořadí mají jednotlivé svazky vycházet, bylo 34 „černých sešitů“ zařazeno až na úplný konec jako svazky 94–102. První sešit (Úvahy I) se nedochoval. Až do zveřejnění v předchozím desetiletí nesměli mít k těmto zápiskům přístup ani specializovaní badatelé.
***
Objednávejte ZDE nebo ZDE
.

Ladislava Chateau – Bylo jich pět …: Kolaborace, trest a rozpory

Ladislava Chateau - Bylo jich pět ...: Kolaborace, trest a rozpory***
Bylo jich pět – Robert Brasillach, Marcel Jouhandeau, Ramon Fernandez, Jacques Chardonne a Pierre Drieu La Rochelle
***
Soubor pěti profilů významných francouzských spisovatelů, kteří přijali v letech 1941 a 1942 pozvání do Výmaru na spisovatelské kongresy pod taktovkou nacistického ministra propagandy Josepha Goebbelse.
***
Objednávejte ZDE nebo ZDE
.

Víte, že…

29. března 1895 se v Heidelbergu narodil německý spisovatel, filozof, publicista, entomolog a veterán obou světových válek Ernst Jünger. Jako mladý se proslavil svým válečným románem V ocelových bouřích, ve výmarské éře se řadil k předním postavám tzv. konzervativní revoluce. Odmítl přímou spolupráci s národně socialistickým režimem, po válce se pak z politické arény stáhl úplně, i tak však výrazně ovlivnil některé proudy pravicového myšlení, a po zbytek svého dlouhého života se věnoval literární tvorbě.
29. března 2012 zemřel na selhání srdce ve věku pouhých nedožitých 50 let pravicový anglický intelektuál, politik, spisovatel a brilantní řečník Jonathan Bowden, od 90. let aktivní nejprve v Konzervativní straně, následně v řadách BNP i různých menších uskupení.

À propos

„Potřebujeme třetí obraz člověka a života. Odmítnout dnes Washington a Moskvu neznamená jen politickou, ale také morální volbu: znamená odmítnutí amerických měst i komunistických koncentráků. Oba vzorce industriálního gigantismu budí vnější zdání moci, ale ve skutečnosti se ženou do propasti. Oba systémy jsou redukovány na to, že slepě následují požadavky monstrózního růstu. Nechaly kolem sebe šířit potopu a ženou se řekou, z níž už nějakou dobu není vidět břeh. Posláním Evropy je vybudovat hráze, které mohou tlumit konzumní společnost. Při absenci Boha musíme ustanovit moc, která stojí nad impériem moderního světa a nad říší kapitálu i účetních rozvah.“

Maurice Bardèche

Archív