Ukrajina: „14/88“?

Pryč s dněpropetrovským kaganátem!

Pozor! Styl úvahy by mohl být vytříbenější, ale její celkové vyznění je celkem výstižné, protože se zamýšlí nad těmi, kteří se náhle vrhli na „záchranu bílé rasy a dalších árijských hodnot“ v žoldáckých oddílech Kolomojského a Porošenka – za hlasitého potlesku strýčka Baracka a tetiček Victorie a Jane. Autor má jistě pravdu, když říká, že jde o devalvaci „ideologického proviantu“, který poskytuje důvody k „ospravedlnění“ upřímně řečeno, otřesných „činů“. Internet samozřejmě „snese všechno“, a tedy „ve jménu bílé rasy“ je možné se smát nad, například, upálenými lidmi, nebo radostně tleskat při pohledu na mrtvé děti (podle všeho šlo o „vatniky“?) 1] v Slavjansku. Tohle má být podstata „14/88″?

Je zde několik otázek, které si každý takzvaný „ruský NS“ musí zodpovědět před tím, než se rozhodne vytvořit vlastní názor o událostech v Novorusku.

1. Jeden z nejoblíbenějších symbolů současné pravice znázorňuje číslo 14/88. 2] Toto číslo zdobilo štíty mnoha majdanovců. Víte však, co znamená? Americký aktivista David Lane do nich zakódoval svoje heslo o čtrnácti slovech: „My musíme chránit existenci našich lidí a budoucnost bílých dětí“ a „Aby krása bílých árijských žen nikdy nezmizela z povrchu zemského!“ Jak mohou lidé, kteří povstali na základě těchto hesel, současně podporovat genocidu bílé populace na jihovýchodě Ukrajiny za peníze židovských oligarchů, s požehnáním amerického prezidenta – negra? Je to zrada, hloupost nebo schizofrenie? Jaká budoucnost čeká bílé děti v Slavjansku, když riskují své životy každý den pod palbou raketometů GRAD z hory Karačun, které obsluhují příslušníci Národní gardy a Pravého sektoru? Kdy letadla kyjevské junty střílí ze vzduchu na bílé ženy v Lugansku, které pak zmrzačené umírají na chodnících, to má být co? To má být „jedna-čtyři-osm-osm“? Je třeba říct, že každý, kdo podporuje genocidu ve jménu Porošenka a Kolomojského se jednoduše zřekl svých názorů a snížil se na úroveň „drogového dealera“ nebo „nelegálního přistěhovalce“. Stal se spolupachatelem na genocidě bílé rasy, tady a teď!

2. Nacionalisté pravidelně prohlášují, že druhá světová válka byla hroznou chybou, kdy se nepřátelům bílé rasy podařilo postavit proti sobě v bratrovražedné válce dva velké národy, na jejímž konci na troskách Evropy posílil vliv Spojených států a jejich bankéřů. Kde je logika? Copak nedělají oligarchové Porošenko, Kolomojskij, Achmetov a jejich chlebodárci z USA v současnosti naprosto to samé? Copak jejich podpora pokřikování „Moskali na nože“, nerozpoutala další bratrovražednou válku? Novorusko se brání, junta útočí. Agrese vychází z Kyjeva, kde se loutky chopily moci. Pravý sektor přímo vyzval radikální krymské Tatary, aby vyhlásil Rusům džihád! Pokud tohle není činnost „nepřátel bílé rasy“, tak je to co?

Co má Wotan společného s misantropií?

3. Jak se může láska k vlastnímu národu slučovat s „misantropií“ a dalšími trendy, které jsou šířeny prostřednictvím internetu a které podporují masové vraždění lidí na jihovýchodě Ukrajiny. Správná odpověď je – nijak. Ruský nacionalista-misantrop je stejný nesmysl jako „opilec-abstinent“, „zdravý-nemocný“, „normální-buzerant.“ Maniaci, psychopati, sobečtí darebáci, sadisté a rusofobové všech kategorií, tzn. „misantropové“ a „wotanjugendi“ se schovávají za „nacionalismus“, za účelem získání důvěřivých sympatizantů, ze kterých postupně udělají pěšáky jejich degenerativního hnutí.

4. Na podporu ukrajinské junty se staví pouze fronta ruské liberální schízy, která opájí při pohledu na slovanskou krev: Šenderovič, Gozman, Makarevič, Chodorkovskij, Bykov-Zilbertrud, Kasparov, Němcov, Novodvorskaja, Borovoj, Trojckij a tak dále a tak dále. Pokud jste ještě malí, a nevíte čím se tyto osoby „vyznamenaly“, pak se zeptejte starších – jsou ochotni vám to vysvětlit. Pokud však víte, o koho se jedná a jste na společné cestě s touto bandou potkanů​​, tak směle skočte z okna. Nejste nacionalista, ale kus hovna.

Článek „Oдин-четыре-восемь-восемь“? byl převzat ze stránek Aurora Consurgens: Евразийский Солидаризм.

Poznámky DP:

1] „Vaťáci“ a „mandelinky“ (ватник, колорадо) – hanlivá označení pro proruské separatisty na Ukrajině.
2] Zmíněná číselná kombinace představuje  motto Davida Lanea (14 slov), jehož první (nejznámější) verze je inspirovaná citátem z knihy Adolfa Hitlera Můj boj, sv. 1 kap. 8 (který má v anglickém překladu 88 slov):

„What we must fight for is to safeguard the existence and reproduction of our race and our people, the sustenance of our children and the purity of our blood, the freedom and independence of the fatherland, so that our people may mature for the fulfillment of the mission allotted it by the creator of the universe. Every thought and every idea, every doctrine and all knowledge, must serve this purpose. And everything must be examined from this point of view and used or rejected according to its utility.“

„To, za co musíme bojovat, je zajištění existence a rozmnožení naší rasy a našeho národa, za výživu jeho dětí a udržení čistoty krve, svobodu a nezávislost naši vlasti, ke kterému náš národ dozrál, k naplnění poslání, které mu bylo přiděleno od stvořitele univerza. Každý nápad a každá myšlenka, každé učení a všechno vědění musí sloužit tomuto účelu. Z tohoto výchozího bodu je také nutno vše prověřit a dle jeho účelnosti pak také přijmout, nebo odmítnout.“

RuskoUkrajinaPravý sektorRasový nacionalismusAurora consurgensIhor Kolomojskyj