Spuštění webu Fanfares of Europe

Dovolujeme si upozornit na spuštění (staro)nového online kulturního magazínu „Fanfáry Evropy.“ Fanfares of Europe (v originále) přinášejí informace ze světa undergroundových hudebních scén, zejména neofolku, martial industrialu, folk/pagan metalu a jiných. Přibližuje interprety, jejichž tvorba je stejně tak šokující, provokativní, nekorektní, pornografická, jako hluboce filosoficky podložená, hloubavá a věnovaná různým kulturním odkazům. Snaží se tak jít ve šlépějích podobných projektů jakými jsou kupříkladu magazíny Heathen Harvest, nebo Alternativmusik. Fanfares of Europe je striktně nepolitický projekt.

Úvodní text:

Jak jste si jistě stačili všimnout, po relativně dlouhé odmlce se vrátil na síť online magazín Fanfares of Europe. Naším posláním je, stejně jako v minulosti, přinášet informace ze světa non-konformní, nekorektní, šokující, skandální a život inspirující hudby a kultury obecně a vytvářet tak protiváhu dominantnímu globálně-kulturnímu trendu dneška.  Budeme přinášet rozhovory, recenze, reportáže a další informace z oblastí opomíjených scén jako jsou neofolk, dark ambient, pagan/folk/black/death/gothic metal, industrial, martial, neoklasická muzika, lidová scéna, identity rock, noise a další.

Nechceme a nebudeme podporovat politická hnutí, ani kapely, které se k nějaké politické formaci explicitně hlásí.  Nedíváme se na svět jednoduchým prizmatem politických ideologií. Fanfares of Europe nebudou nikdy pravé, ani levé, černé, či bílé. Život není jednoduchý a tak poselstvím tohoto online magazínu bude především umělecký zážitek v celé své celistvosti. Naším primárním zaměřením je kultura a estetično.

Kultura-Nonkonformismus-Identita je naše motto.


Fanfares of Europe