Pozvánka na přednášku Milana Nakonečného

Sdružení Červenobílí vás společně s Centrem pro Bezpečnostní a strategická studia, Institutem pro kulturu a vzdělávání Helianthus a pod záštitou starosty Města Rajhrad zvou na přednášku prof. PhDr. Milana Nakonečného na téma Politická psychologie, která proběhne v pátek 21. září 2012.

Téma přednášky: Politická psychologie.¨

Obsah přednášky: vývoj politické psychologie po druhé světové válce, analýza politické činnosti profesionálních politiků, jejich motivace, s tím související politické mýty, politický lobbismus, krize demokracie a základní témata politické psychologie, jako jsou: politická socializace (kompetence, kultura, angažovanost), politické postoje a další.


Po zhruba hodinové přednášce budou mít posluchači možnost diskutovat s přednášejícím.

Přednáška se bude konat v pátek 21. září 2012 od 15 hodin v Rajhradě u Brna, v sále Restaurace Na kině (Masarykova 459).

Pozvání přednášet přijal: prof. PhDr. Milan Nakonečný, přední český psycholog, historik a vysokoškolský pedagog, autor řady knih, článků a odborných učebnic, který v současné době vyučuje na katedře psychologie Teologické fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích.

Milan NakonečnýČervenobílí