Uprchlíci by měli hledat útočiště v synagogách

Uprchlíci by měli hledat útočiště v synagogách.

Autor: Gilad Atzmon

Během včerejška se Německo pustilo do Velké Británie ohledně uprchlické krize. Německo očekává, že do konce tohoto roku přijme 800 tisíc žadatelů o azyl. Británie se rovněž připravuje na vzrůstající uprchlickou pohromu – uzavřením svých bran. Musím uznat, že německá kritika nepostrádá určitý smysl. Nakonec, byl to Tony Blair a jeho labouristická vláda, kdo zahájili zločinnou válku, která vedla k této globální humanitární krizi. Ale Blair v tom nebyl sám. Ve skutečnosti byl pouhým šábes gójem.

Když Blair zatáhl Británii do války v Iráku, jeho hlavním fundraiserem (obstaravatelem finančních prostředků na volební kampaň, pozn. DP) byl „Lord bankomat“ Levy z lobbistické skupiny Labour Friends Of Israel. Dopisovatelé Jewish Chronicle David Aaronovitch a Nick Cohen byli předními obhájci nemorálních intervencionistických válek nejen v britských masmédiích. Od té doby jsme byli svědky úsilí židovské lobby, která činila otevřený nátlak na zahajování více a více válek (v Sýrii, Íránu, Libyi atd.). Ve Francii to byli Rada židovských náboženských obcí (CRIF) a Bernard Henri Levy, kdo prosazovali intervenci v Libyi, díky které se ze Středozemního moře stala smrtící past.


Nevím, kolik uprchlíků Lord Levy, Bernard Henri Levy a David Aaronovitch jsou schopni vměstnat do svých pokojů pro hosty. Věřím však, že by se židovská komunita měla okamžitě postavit do čela veškeré humanitární podpory pro uprchlíky. Zaprvé z důvodu, že Židé prohlašují, že ví o utrpení více, než kdokoli jiný. Především však ale kvůli agresivní židovské politice a globálnímu sionistickému lobbování, které zapříčinily tuto kolosální uprchlickou krizi.

Úvaha Gilada Atzmona Refugees Should Seek Refuge In Synagogues vyšla na stránkách autora.

EvropaSionismusNěmeckoGilad AtzmonVelká výměnaPřistěhovalectvíBernard-Henri Lévy