Categorized | Politika, Zprávy ze světa

Elon Musk a skutečná pravda o židovské moci

Elon Musk a Benjamin Netanjahu

Elon Musk a Benjamin Netanjahu při návštěvě kibucu Kfar Aza, zničeného po útoku organizace Hamás 7. října 2023

Autor: Jason Kessler

Byznysmen Elon Musk v poslední době prokázal značný potenciál jako kritik ilegální imigrace, protibělošských nálad a dokonce i ze řetězu utrženého vlivu židovské lobby. Proto bylo pohled na jeho rituální ponížení během nedávné omluvné cesty od Osvětimi po boku Bena Shapira tak nepříjemný.

Muskovi se společně s jeho tříletým synkem X Æ A-XII dostalo „sebekritické seance“ (v angl. struggle session, původně označení pro praxi raného čínského maoismu, spočívající ve veřejné, až rituální (sebe)kritice politicky se provinivšího – pozn. překl.), při byl Shapirem i dalšími židovskými předáky náležitě poučen o holokaustu, což je ironické a trpké tím spíše, že od 2. světové války uplynulo skoro 80 let a židovský stát Izrael se v těchto týdnech a měsících dopouští genocidy na okupovaných palestinských územích.

Degradující rituál pokračoval na fóru pořádaném Evropskou židovskou nadací (EJF), kde se Musk, jeden z nejbohatších a nejmocnějších mužů světa, fakticky zřekl své bělošské příslušnosti s tím, že kvůli svým typicky židovským vlastnostem a velkému množství židovských přátel je vlastně „Židem ambicemi“ – jako by snad evropské skupiny byly čímsi podřadným vůči židovské rase, co je žádoucí překonat a opustit.

Celé toto představení podnítila Muskova odpověď „Říkáš nefalšovanou pravdu“ z 15. listopadu loňského roku na prohlášení anonymního uživatele sítě X (ex-Twitter) breakingbaht:

Židovské společenství dlouhodobě šíří přesně ten typ nenávistné protibělošské dialektiky, která jim údajně tolik vadí, když směřuje proti nim. Naprosto tak nevidím důvod strachovat se o osud židovských populací na Západě, které si dnes uvědomují, že všichni ti nespočetní příslušníci (etnických) menšin, které tyto země zaplavují, Židy nějak přehnaně nemilují. Chtěli jste nepřikrášlenou pravdu, tady ji máte.

Z jakého důvodu si hlasitý zastánce svobody slova Musk vyčlenil závratných 88 miliard dolarů na koupi Twitteru (dnes síť X), když se beztak plazí před mocnými zájmovými skupinami pokaždé, jakmile si pustí takříkajíc pusu na špacír? Na konferenci EJF Shapiro Muska káral jako vzpurného a nepříliš bystrého školáka o „spikleneckých teoriích“ podle nichž „Židé kontrolují důležitá odvětví“. Musk, který se dlouhá léta pohybuje v nejvyšších patrech globální politiky a byznysu, působil v průběhu celé akce viditelně nesvůj a neubránil se mimovolnému trhnutí hlavou (viz video v čase 00:20-00:22), když Shapiro popřel židovské pozice v mnoha klíčových odvětvích. Zjevně si o tom myslí své. Místy se podle jeho řeči těla zdálo, jako by se připravoval na bolestivou ránu. Téměř masochistická podívaná na nejbohatšího muže světa, jak se nakrucuje před zraky prý ohrožené etnické skupiny téměř bez vlivu.

Jako na zavolanou vydala Muskem určená šéfka Twitteru/X Linda Yaccarinová tiskové prohlášení o „ochraně informační nezávislosti při současné snaze o vykořenění antisemitismu a nenávistných projevů“. V tomto veřejném prohlášení připsala „teroristickým útokům ze 7. října“ – tedy operaci Hamásu Záplava al-Aksa proti Izraeli – vinu za vzestup projevů „antisemitismu a nenávistných projevů“. Ani slovo o skutečné příčině následného „vzestupu projevů antisemitismu“, tedy odvetě s rysy genocidy, kterou Izraelci spustili naproti palestinským územím. Tato krvavá a jednostranná kampaň si podle údajů Úřadu pro koordinaci humanitárních záležitostí OSN prozatím vyžádala přes 25 tisíc mrtvých a více než 60 tisíc zraněných. Masivní škody utrpěla také palestinská infrastruktura, včetně obytných domů, škol i nemocnic. Řada obyvatel zůstala bez domova i přístupu k základní lékařské péči.

Zkusme se na celou záležitost podívat z Muskovy perspektivy. Je to jeden z největších technologických průkopníků a filantropů 21. století, s pomyslným prstem na tepu mnoha nejdůležitějších nových technologií, jako jsou samořídicí auta, elektromobily, umělá inteligence nebo cesty do vesmíru. V nedávné době se pustil na cestu napříč ideologickým spektrem, když ještě v roce 2020 levicový volič Bidena stále více flirtuje s trumpovskou příchutí republikánství. Neváhal dokonce projevit podporu v některých otázkách nanejvýš důležitých pro věc bělošských nacionalistů, jako např. zastavení ilegální imigrace nebo ochrana svobody slova před útoky židovské lobby a jejich spojenců v politických kruzích. Stále otevřeněji tak zuří bitva o Muskovu politickou „duši“ mezi kurážným pravicovým „hlasem lidu“ pravičáků na Twiteru/X, na něž Musk nezřídka reaguje a v institucích pevně usazenou židovskou lobby, před jejímž psychologickým vydíráním a léty osvědčenými metodami ostouzení Musk tak spektakulárně kapituloval.

Spousta bělošských nacionalistů přispěchala se snad až příliš drsnou kritikou, když podle nich Musk pod tlakem projevil slabost a submisivitu. Osobně bych byl mnohem uměřenější, vždyť miliardář prochází výrazným ideologickým přerodem a stejně jako kdokoliv jiný v podobné pozici si není úplně jistý sám sebou. Těžko tak očekávat, že by mohl ustát soustředěný tlak židovské lobby a jejich účinných, časem prověřených postupů psychologického nátlaku a zastrašování, tím spíš přihlédneme-li k jejímu nesmírnému finančnímu a propagandistickému „výtlaku“.

Kritické seance fungují a jen nemnoho z nás by dokázalo ustát soustředěný tlak nactiutrhačné mediální kampaně a neustoupit ze svých pozic. Možná si myslíte, že vy byste to zvládli, nemáte ale ponětí, jaké to sledovat, jak vás v bleskovém sledu opouštějí přátelé i rodina, přicházíte o práci, vaše podnikání jde do kytek, vaše účty na sítích mizí a „slušná společnost“ se vás štítí jako malomocného. Já si to prožil a nepřál bych to nikomu (Jason Kessler byl pořadatelem /ne/slavné demonstrace v Charlottesville ze srpna 2017 Unite the Right – pozn. DP). I když bych své chování neoznačil za kapitulaci, zpětně mnoha svých ústupků lituji – měl jsem za to, že se s protivníkem dá nějak domluvit, když se mu vyjde vstříc. Mýlil jsem se.

Ať si o tom myslíme cokoliv, Musk drží v rukou vysoké karty ve hře o některé nezpochybnitelné prvky budoucnosti naší rasy: jak zabránit tomu, aby v sobě umělá inteligence nesla zakódovanou nenávist k bělošské rase, jak zajistit, abychom se stali multiplanetární rasou nebo jak zachovat naši svobodu slova napříč digitálním světem. V žádném případě si nemůžeme dovolit odehnat člověka, který bude mít natolik dalekosáhlý vliv na naši budoucnost, tím spíš když projevil mnoho náznaků otevřenosti našim argumentům i naší věci jako takové. Nechoďme kolem horké kaše: Musk je jedním z nás a my ho musíme postrkovat k tomu, aby přijmul svůj osud a odvrhnul zlovolnou, judejskou rasovou nenávist a špinění vlastní identity hrdého bělocha.

Při pomyslné Muskově obraně nezapomínejme ani na to, že dost možná vidí sám sebe jako v takřka úplném židovském obklíčení, následkem čehož nemůže pod jejich tlakem normálně fungovat ve svých četných projektech. V uplynulých dnech jsem se trochu blíže věnoval praktickým, právním i technologickým výzvám, spojeným s udržením lidské kolonie na Marsu. Při studiu literatury jsem si uvědomil, jak ohromné množství vlivných židovských intelektuálů se tématu zkoumání Marsu věnovalo a věnuje. Jeden z nich, v New Yorku narozený ruský Žid Robert Zubrin, je také autorem autoritativní práce v celém poli, The Case for Mars (Argument pro Mars) z roku 2011. Neokonzervativec a zastánce izraelské agresivní vojenské politiky Zubrin je Muskův přítel a mentor.

Jeho myšlení ohledně kolonizace Rudé planety utvářel také nejpopulárnější titul literatury faktu loňského roku, věnovaný praktickým, každodenním problémům kolonistů na Marsu: A City on Mars (Město na Marsu). Autory knihy jsou židovští manželé, shodou okolností z mého rodného města a někdejšího bydliště, virginského Charlottesville. Kelley Weinersmithová má doktorát z ekologie a její muž Zach pracuje jako kreslíř, jehož zatím posledním dílkem je kniha hájící otevřené hranice. Jestliže toto jsou ideoví vůdci formující Muskovo myšlení, není těžké si domýšlet, kolika podobnými lidmi je obklopen ve svém týmu.

Doufám, že tyto informace nevyvolají u lidí skeptických k židovskému vliv nechuť a odpor k vesmírnému průzkumu a mimozemské kolonizaci. Raději bych, aby se esej stal budíčkem, že běloši musejí rychle začít vykolíkovávat své území v této sféře, stejně jako v dalších nastupujících technologie – dřív než se dveře přibouchnou ještě pevněji, než byly doteď.

Úvaha Jasona Kesslere Elon Musk & the Actual Truth of Jewish Power vyšla na stránkách Counter-Currents Publishing 29. ledna 2024.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Solve : *
17 − 13 =


Oswald Spengler – Myšlenky PRÁVĚ VYŠLO!

Oswald Spengler - Myšlenky***
Kniha obsahuje: vedle 370 výroků o pojmech, majících ve Spenglerově myšlení zásadní význam, jako např. osobnost, dějiny, válka, právo, stát, tradice atd., v původním výboru správkyně autorovy – do té doby z valné části nezveřejněné – pozůstalosti, též rozsáhlý překladatelský a redakční výběr z knih Preussentum und Sozialismus a Jahre der Entscheidung s aktuálními poznámkami a vysvětlivkami, jakož i úplnou, komentovanou bibliografii nakladatelství Délský Potápěč.
***
Objednávejte v Knihkupectví Délského potápěče nebo na Kosmasu
.

Ezra Pound – „Přítomen!“

Ezra Pound – „Přítomen!“***
Ezra Pound míří přímo na jádro systému, v nemž žijeme – a zasahuje! Politika – ekonomie – poezie; články, básně, poznámky, manifesty, překlady a eseje z doby Italské sociální republiky.
***
Objednávejte ZDE
.

Radim Lhoták – Zpěvy nemilosti

Radim Lhoták - Zpěvy nemilosti***
„Zpěvy nemilosti“ jsou literární miniatury odrážející společenské fenomény doby. Jak už se ale dá očekávat, píše-li je Radim Lhoták, budou kontroverzní, provokativní, břitké, přitom však podnětné, otevřené a k zamyšlení vedoucí. Dvacet šest krátkých úvah z pera filosofujícího esejisty a literáta, který publikoval výhradně na alternativních webech…
***
Objednávejte ZDE
.

Knut Hamsun: Až do konce! – DOTISK!

Knut Hamsun - Až do konce!***
Politická publicistika norského spisovatele Knuta Hamsuna z let 1940 až 1945. Knut Hamsun je příkladem Muže, který se nepoddal, nepodvolil a už vůbec v šířícím se křiklavém chaosu nezbloudil. Ač sražen, zůstal na svém.
***
Objednávejte ZDE
.

Paul Sérant: Fašistický romantismus – DOTISK!

Paul Sérant - Fašistický romantismus***
O politickém díle několika francouzských spisovatelů – Robert Brasillach (popravený), Pierre Drieu La Rochelle (sebevrah), Lucien Rebatet (rebel), Abel Bonnard (estét), Alphonse de Châteaubriant (mystik) a „fantaskní jezdec“ Louis-Ferdinand Céline (sardonik).
***
Objednávejte ZDE
.

Víte, že…

28. dubna 1945 byl zabit italský politik a fašistický diktátor Benito Mussolini. Narozen roku 1883, tento někdejší komunista vytvořil už v roce 1923 v Itálii první fašistický stát v Evropě. Později se stal spojencem národně socialistického Německa, jehož armády v posledních letech udržovaly jeho vládu nad severní částí země, tzv. Republikou Saló.
28. dubna 1902 se v bohaté moskevské rodině narodil Aleksander Vladimirovič Koževnikov, který vešel do dějin spíše pod svým pofrancouzštěným jménem Alexandre Kojève . Tento vlivný francouzský filosof a politik se zabýval hlavně novoplatonismem, filosofií dějin a G. W. F. Hegelem. Výrazně ovlivnil francouzskou filosofii 20. století, především svou prací na vzniku Evropské unie.

À propos

„Proti národní myšlence se [usurokrati] nestavějí proto, že je národní, ale protože nesnášejí jakýkoli celek síly dostatečně velký na to, aby se postavil celosvětové tyranidě lichvářů bez vlasti.“

Ezra Pound

Archív