Categorized | Politika, Zprávy ze světa

Švédsko: Mladý nacionalista podlehl bodným zraněním, která utrpěl, když se snažil zabránit Afričanovi ve znásilnění

Švédsko: Tommie Lindh podlehl bodným zraněním, která utrpěl, když se snažil zabránit Abubaker Mohamedovi ve znásilnění

Švédsko: Tommie Lindh podlehl bodným zraněním, která utrpěl, když se snažil zabránit Abubaker Mohamedovi ve znásilnění

Autor: Eric Striker

Devatenáctiletý švédský nacionalista zemřel v neděli 10. května poté, co se skupina Afričanů vetřela na večírek.

Podle reportáže webu Nordfront (tiskový orgán organizace Severského hnutí odporu – pozn. DP) švédský mladík ztratil velké množství krve poté, co se pokusil zastavit dvaadvacetiletého černocha (původem ze Súdánu) jménem Abubaker Mohamed při pokusu o znásilnění. Afričan během konfrontace vytáhl nůž a pobodal Lindha na večírku v městečku Härnösand, kde obvykle dochází ke zločinům jen výjimečně. Mohamed následně brutální znásilnění švédského děvčete vykonal.

Černošský zločinec se momentálně nachází ve vazbě za vraždu a znásilnění. Za sebou už má bohatou kriminální minulost plnou krádeží, drogových prohřešků i předchozí odsouzení za sexuální napadení nezletilé dívky. Má se za to, že jde o švédského občana. Za své předchozí zločiny byl souzen jako nezletilý, přestože mu už bylo osmnáct.

Tommie byl podle svých přátel radikální švédský vlastenec, během svých středoškolských let aktivní i na skinheadské scéně, v poslední době pak ve straně Alternativa pro Švédsko. Jako muž činu obětavě vystupoval proti nespravedlnostem ve svém každodenním životě, nebál se dát najevo své postoje a cítil silnou povinnosti chránit své lidi, zvláště ty sužované a napadané agresivními imigranty, které do jeho společenství nasadili zkorumpované švédské elity.

Jeden z Tommieho druhů, Alexander, o něm na Instagramu napsal toto:

Tommie, drahý kamaráde, budeš nám všem ohromně scházet. Měl jsi pevný charakter a říkal‘s nahlas, co sis myslel – i když tě za to třeba nenáviděli. Byl jsi silný a věrný bojovník za svou zemi. Můj přítel a bratr. A teď ses stal jedním ze skutečných švédských mučedníků. Tommie nyní spočinul, byl si však jistý, že boj bude pokračovat dál, bez ohledu na vynaložené oběti. Potkáme se ve Valhalle, bratře!

Tommie Lindh

Rodina a přátelé Tommie Lindha vyhlásili na jeho památku na facebookových stránkách benefiční sbírku.

Švédští nacionalisté se rozšířením povědomí o této tragické události snaží protestovat proti projektu vlády a oligarchie, jež prostřednictvím masové migrace nahrazuje původní obyvatelstvo. Spousta obyčejných Švédů už za to zaplatila svými životy nebo zdravím.

https://national-justice.com/sweden-teenage-nationalist-stabbed-death-while-trying-stop-african-rapist

One Response to “Švédsko: Mladý nacionalista podlehl bodným zraněním, která utrpěl, když se snažil zabránit Afričanovi ve znásilnění”

  1. Takjo napsal:

    To byl na večírku jen jeden muž? Pokud ano, lze pochopit, že přítomné dívky byly paralizovány děsem. Pokud tam bylo víc osob mužského pohlaví a nezmohli se na radikální zásah, tak to brutálně vypovídá o tom v jaké mentální připosranosti vyrůstá švédská mládež. Dnes asi nejen ta švédská.

Trackbacks/Pingbacks


Oswald Spengler – Myšlenky PRÁVĚ VYŠLO!

Oswald Spengler - Myšlenky***
Kniha obsahuje: vedle 370 výroků o pojmech, majících ve Spenglerově myšlení zásadní význam, jako např. osobnost, dějiny, válka, právo, stát, tradice atd., v původním výboru správkyně autorovy – do té doby z valné části nezveřejněné – pozůstalosti, též rozsáhlý překladatelský a redakční výběr z knih Preussentum und Sozialismus a Jahre der Entscheidung s aktuálními poznámkami a vysvětlivkami, jakož i úplnou, komentovanou bibliografii nakladatelství Délský Potápěč.
***
Objednávejte v Knihkupectví Délského potápěče nebo na Kosmasu
.

Ezra Pound – „Přítomen!“

Ezra Pound – „Přítomen!“***
Ezra Pound míří přímo na jádro systému, v nemž žijeme – a zasahuje! Politika – ekonomie – poezie; články, básně, poznámky, manifesty, překlady a eseje z doby Italské sociální republiky.
***
Objednávejte ZDE
.

Radim Lhoták – Zpěvy nemilosti

Radim Lhoták - Zpěvy nemilosti***
„Zpěvy nemilosti“ jsou literární miniatury odrážející společenské fenomény doby. Jak už se ale dá očekávat, píše-li je Radim Lhoták, budou kontroverzní, provokativní, břitké, přitom však podnětné, otevřené a k zamyšlení vedoucí. Dvacet šest krátkých úvah z pera filosofujícího esejisty a literáta, který publikoval výhradně na alternativních webech…
***
Objednávejte ZDE
.

Knut Hamsun: Až do konce! – DOTISK!

Knut Hamsun - Až do konce!***
Politická publicistika norského spisovatele Knuta Hamsuna z let 1940 až 1945. Knut Hamsun je příkladem Muže, který se nepoddal, nepodvolil a už vůbec v šířícím se křiklavém chaosu nezbloudil. Ač sražen, zůstal na svém.
***
Objednávejte ZDE
.

Paul Sérant: Fašistický romantismus – DOTISK!

Paul Sérant - Fašistický romantismus***
O politickém díle několika francouzských spisovatelů – Robert Brasillach (popravený), Pierre Drieu La Rochelle (sebevrah), Lucien Rebatet (rebel), Abel Bonnard (estét), Alphonse de Châteaubriant (mystik) a „fantaskní jezdec“ Louis-Ferdinand Céline (sardonik).
***
Objednávejte ZDE
.

À propos

„Proti národní myšlence se [usurokrati] nestavějí proto, že je národní, ale protože nesnášejí jakýkoli celek síly dostatečně velký na to, aby se postavil celosvětové tyranidě lichvářů bez vlasti.“

Ezra Pound

Archív