Categorized | Politika, Zprávy ze světa

Stala se z Ameriky definitivně banánová republika?

Trump

Proto se musím demokratů ptát: jste si jistí, že opravdu chcete banánovou republiku?

Autor: Greg Johnson

Letošní americké prezidentské klání se odehrává mezi Republikánskou stranou a Stranou banánové republiky, v minulosti známé jako Demokratická strana. Zatímco píši tyto řádky, demokraté se pokoušejí zničit americkou demokracii, protože mají pocit, že je americký lid znovu zklamal. Donald Trump je právoplatným vítězem voleb, a pokud nakonec více hlasů získá Biden, bude to díky podvodu. Trump by v žádném případě neměl uznat porážku, dokud nevyčerpá všechny možné prostředky, jak tomu zabránit.

Pojďme se podívat, jak se demokraté snaží americkou demokracii zlikvidovat.

Zaprvé – jediným způsobem, jak zajistit integritu seznamů voličů i tajné volební právo je, aby se registrovaní voliči osobně (aby dokázali, že v seznamech nezůstávají zemřelí) a s platným průkazem totožnosti (a tak dokázali, že jsou tím, za koho se označují) dostavili do volební místnosti a zde obdrželi hlasovací lístek. Aby zůstala jejich volba tajná, musejí být všechny lístky totožné, bez např. očíslování, které by mohlo spojit určitý lístek s určitým voličem.

Demokraté narušují tento proces dvojím způsobem.

Zaprvé vystupují proti ztotožňování voličů, údajně „rasistickému“, jelikož nemálo černých a obecně snědých lidí si z nějakého důvodu nedokáže zajistit řádný průkaz totožnosti – a přesto mají mít názory takovýchto lidí stejnou váhu jako mínění voličů dostatečně zodpovědných a inteligentních, aby si doklady obstarali.

Zadruhé jsou demokraté i velkými zastánci volebních lístků, které volič jednoduše obdrží poštou a následně je vyplněné opět pošlou zašle zpět. Když jsem ještě žil ve státě Washington, chodily mi do schránky volební lístky hned čtveřice předchozích nájemníků. Ve vestibulu domu stál odpadkový koš až po okraj nacpaný lístky určenými předchozím nájemníkům. Podobně přetékaly i popelnice na poště kousek od domu. Neexistuje žádná pojistka proti tomu, aby tyto prázdné lístky kdokoliv nesebral a nevyplnil.

Jak zajistit, že korespondenční hlas byl vyplněn zamýšleným adresátem? Jedině každý lístek označit tak, aby jej bylo možné stopovat, což přímo popírá celou myšlenku tajného hlasování.

Celý systém je idiotský, vytvořený zkorumpovanou demokratickou mašinérií ke zničení demokracie. Epidemie nového koronaviru letos posloužila demokratům jako záminka k výraznému rozšíření korespondenčního hlasování, a tak byl celý volební proces narušen ještě víc.

Republikáni jsou naneštěstí příliš slabošští a hloupí, aby se těmto očividným švindlům postavili.

Integritu voleb narušili také média a technologičtí obři Twitter, Facebook a Google, kteří pro své otevřeně levicové preference zaškrcují volný tok informací a svobodné vyjádření názorů. Demokracie očividně nemůže fungovat, nemohou-li lidé činit informovaná rozhodnutí.

Poctivost voleb nabouraly i měsíce levicového násilí, následovaného výhrůžkami eskalace v případě Trumpova zvolení – a to i z úst Joe Bidena. Těžko může dospět ke svobodnému a informovanému rozhodnutí někdo, komu vyhrožují násilím

Velká většina republikánů chodí k volbám osobně. Demokraty ovládanými městy po celé zemi ale po měsíce zmítalo násilí, takže se tito voliči právem museli obávat, jestli je účast u voleb vůbec bezpečná.

Nejhlouběji do útrob naší demokracie ze všech voličských podvodů demokratů ale směřuje dýka Velké výměny: demografické zaplavení bílé Ameriky nebělochy, kteří z více než 70 % volí demokraty. Každý barevný imigrant tak rozřeďuje politickou moc bílých Američanů, stejně jako jejich mzdy – proto sem ostatně přišli.

Jakmile na výše uvedené upozorníme, levičáci začnou pohrdavě prskat něco o „konspirační teorii“, přestože se otevřeně chvástají, jak skvěle to funguje.

Demokracie je založena na lidové suverenitě. Imigranti ze Třetího světa ale nejsou součástí amerického lidu. Jsou to stávkokazové, kteří nám snižují platy a kradou naše hlasy.

Demokracie se snaží docílit toho, aby byly elity zodpovědné lidu. Nebělošská imigrace tak představuje promyšlené spiknutí elit, které se rozhodly nahradit domýšlivé bělochy snědými hélóty, kteří budou zaměstnavatelům a byrokratům za své mizerné mzdy a/nebo dávky projevovat nehynoucí vděčnost.

V demokracii lidé volí elitu, aby sloužila jejich zájmu. Pokud se ale elita rozhodne vytvořit si nový lid, který bude sloužit jejím zájmům, nelze už mluvit o demokracii. Nebělošská imigrace tak zbavuje demokracii legitimity – nastal čas s celou fraškou skoncovat.

Co by tedy měl Trump podniknout?

Kdybych byl Trump, sešel bych se s Bidenem a pečlivě před ním do posledního detailu rozložil obvinění z korupce, která mohou být a budou vznesena proti němu i jeho rodinným příslušníkům. Následně bych mu nabídl dohodu: když uzná porážku a odmítne se stát prezidentem díky nedemokratickým zásahům do voleb, všechna obvinění zmizí a Joe může v klidu a pokoji proklimbat svá zbývající léta. Jistě by to stálo za záchranu země před krveprolitím.

Trump na každý pád nemá co ztratit. Pokud uzná porážku, pomstychtiví demokraté se pokusí zničit ho i s celou rodinou. Machiavelli nabádal ponechat nepříteli vždy pootevřenou cestu k ústupu, bez ní totiž bude bojovat urputněji a i když se vám přece jen podaří zvítězit, bude to triumf zaplacený dráž, než by bývalo třeba. Trump má nůž na krku – nezbývá mu než bojovat. Měl by však Bidenovi ponechat otevřená vrátka k ústupu.

I kdyby Biden nabízené podmínky přijal, neměl by Trump do druhého období ve funkci vstupovat pod stínem pochybností stran skutečné vůle voličstva. Proto bychom měli dohledat každý korupcí prolezlý okrsek, kde dochází k podvodům, vyhodit výsledky do koše a volby zopakovat, ovšem ve zcela transparentních podmínkách a za účasti zahraničních pozorovatelů. Je třeba pečlivě ověřit také oprávněnost a identitu každého voliče.

Pokud demokraté odmítnou, je Amerika oficiálně banánovou republikou. Ale někdy mohou být splněná přání i nebezpečná: přejí-li si demokraté vložit ústavu do skartovačky, přestává být závazná také pro Trumpa a jeho stoupence. A řekneme si na rovinu, že nejeden z nich jen čeká na záminku vzít do rukou zbraň. Banánové republiky ostatně daly vzniknout pravicovým eskadrám smrti a v jejich čele nakonec zpravidla stane autokrat, kterým je z v USA nabízených možností nepochybně Donald Trump.

Trump už spoustu let píše na Twitter jako latinskoamerický diktátor, roli by proto měl mít v malíčku.

Proto se musím demokratů ptát: jste si jistí, že opravdu chcete banánovou republiku?

Úvaha Grega Johnsona Is America a Banana Republic Now? vyšla na stránkách Counter-Currents Publishing 4. listopadu 2020.

Oswald Spengler – Myšlenky PRÁVĚ VYŠLO!

Oswald Spengler - Myšlenky***
Kniha obsahuje: vedle 370 výroků o pojmech, majících ve Spenglerově myšlení zásadní význam, jako např. osobnost, dějiny, válka, právo, stát, tradice atd., v původním výboru správkyně autorovy – do té doby z valné části nezveřejněné – pozůstalosti, též rozsáhlý překladatelský a redakční výběr z knih Preussentum und Sozialismus a Jahre der Entscheidung s aktuálními poznámkami a vysvětlivkami, jakož i úplnou, komentovanou bibliografii nakladatelství Délský Potápěč.
***
Objednávejte v Knihkupectví Délského potápěče nebo na Kosmasu
.

Ezra Pound – „Přítomen!“

Ezra Pound – „Přítomen!“***
Ezra Pound míří přímo na jádro systému, v nemž žijeme – a zasahuje! Politika – ekonomie – poezie; články, básně, poznámky, manifesty, překlady a eseje z doby Italské sociální republiky.
***
Objednávejte ZDE
.

Radim Lhoták – Zpěvy nemilosti

Radim Lhoták - Zpěvy nemilosti***
„Zpěvy nemilosti“ jsou literární miniatury odrážející společenské fenomény doby. Jak už se ale dá očekávat, píše-li je Radim Lhoták, budou kontroverzní, provokativní, břitké, přitom však podnětné, otevřené a k zamyšlení vedoucí. Dvacet šest krátkých úvah z pera filosofujícího esejisty a literáta, který publikoval výhradně na alternativních webech…
***
Objednávejte ZDE
.

Knut Hamsun: Až do konce! – DOTISK!

Knut Hamsun - Až do konce!***
Politická publicistika norského spisovatele Knuta Hamsuna z let 1940 až 1945. Knut Hamsun je příkladem Muže, který se nepoddal, nepodvolil a už vůbec v šířícím se křiklavém chaosu nezbloudil. Ač sražen, zůstal na svém.
***
Objednávejte ZDE
.

Paul Sérant: Fašistický romantismus – DOTISK!

Paul Sérant - Fašistický romantismus***
O politickém díle několika francouzských spisovatelů – Robert Brasillach (popravený), Pierre Drieu La Rochelle (sebevrah), Lucien Rebatet (rebel), Abel Bonnard (estét), Alphonse de Châteaubriant (mystik) a „fantaskní jezdec“ Louis-Ferdinand Céline (sardonik).
***
Objednávejte ZDE
.

Víte, že…

29. dubna 1947 se narodil americký paleokonzervativec a bělošský nacionalista Samuel T. Francis, v 90. letech jeden z nejvlivnějších intelektuálů pravého křídla konzervatismu a rasového nacionalismu. Byl silně ovlivněn myšlenkami o teorii elit manažerské revoluce Jamese Burhama, které ve svém díle dále rozvíjel.

À propos

„Proti národní myšlence se [usurokrati] nestavějí proto, že je národní, ale protože nesnášejí jakýkoli celek síly dostatečně velký na to, aby se postavil celosvětové tyranidě lichvářů bez vlasti.“

Ezra Pound

Archív