Categorized | Biologie a Ekologie

Náš environmentalismus: Omezení přistěhovalectví a stabilizace počtu obyvatel

Overpopulation

Strategie identitárního hnutí v boji proti nekontrolovanému přistěhovalectví by měla být založena především na boji s jeho negativními ekologickými dopady

Autor: Glen Colton

Článek „Water Deficit Worsening in the West, Salazar and Top Regulators Say,“ který vyšel v novinách Denver Post, pojednávajícím o vzrůstajícím nedostatku vody, patří mezi typické reakce současnosti na stále početnější problémy spojené s prudkým přírůstkem obyvatelstva ve Spojených státech. Mezi ně patří např. nekontrolovatelný nárůst městských aglomerací, klimatické změny, problémy se zdroji vody, nárust spotřeby energetických zdrojů a mnoho dalších problémů.

Článek popisuje, jak na vyprahlém západě Spojených států nárůstá „vodní deficit“ mezi zdroji a poptávkou. Poté vyjmenovává množství příčin, které tento „deficit“ způsobují, včetně klimatických změn a populačního nárůstu. Poté se zaobírá možnými řešeními – včetně obrovsky nákladných dodávek vody, odsolování mořské vody (desalinizace), šetření vodou, recyklace vody, více přehrad a dalšími.

V seznamu navrhovaných opatření však až podezřele chybí omezení, nebo zastavení populačního růstu na západě Spojených států, který trpí nedostatkem vody. Neměla by tato myšlenka alespoň brána v potaz? Jak můžeme vést rozumnou diskusi bez toho, aby alespoň někdo z úředníků nebo ochranářských organizací nenabídl tuto variantu jako hodnou následování?

Stabilizace celkového počtu obyvatel ve Spojených státech a vyprahlém Jihozápadě je dosažitelná. Pouze potřebujeme udržet míru porodnosti na současné úrovni a omezit přistěhovalectví ze současných 1,2 milionu přistěhovalců ročně na úroveň před rokem 1970 – 250 000 za rok. Náš celkový počet obyvatel se tak během 30 let stabilizuje na 346 milionů obyvatel, což je nárůst o 31 miliónů obyvatel oproti dnešnímu stavu. Pokud bude současná míra přistěhovalectví pokračovat v nezměněné podobě, naše celkový počet obyvatel bude o mnoho vyšší – okolo 438 milionů v roce 2050. A konec tohoto nárůstu v nedohlednu. Za drtivou většinu tohoto přírůstku bude odpovědné přistěhovalectví.

Zatímco stabilizace celkového počtu obyvatel neodstraní naše problémy se vodními zdroji a další environmentální problémy úplně, přispěla by směrem k lepšímu zvládání těchto problémů a zabránila by vzniku stavu, kdy by se staly neřešitelnými. Je nejvyšší čas pro pragmatické řešení problémů naší země, což znamená i učinění velice rozumného kroku omezení přistěhovalectví a stabilizace počtu obyvatel Spojených států.

Článek Glena Coltona „How about reducing immigration to stabilize population?“ vyšel 14. prosince 2012 na stránkách Progressives for Immigration Reform.

3 Responses to “Náš environmentalismus: Omezení přistěhovalectví a stabilizace počtu obyvatel”

  1. Tod napsal:

    Dobrá, řekněme narovinu že „globalistická agenda“ je ve skutečnosti sionistická agenda, aby jsme to nemuseli dávat do uvozovek… .
    Co se týče přistěhovalectví lidí s neevropským původem, s tím samozřejmě naprosto nesouhlasím. Stejně jako s rasovým mísením. Každá rasa a etnikum má právo na vlastní nezávislé území a kluturu, aby se mohla plně rozvíjet dle své vrozené přirozenosti. Co se týká oněch ekologicky šetrných technologií, tak není žádné velké tajmeství že už v 70. letech v USA existovala experimentální série elektromobilů, které se mohly plně srovnávat svojí výdrží a výkonem s automobily na benzín a naftu. Po vypršení dvouleté smlouvy byla auta zabavena a sešrotována. To znamená že můžeme už přez 40 let jezdit na elektřinu a nemusíme si zamořovat ovzduší našich měst splodinami z ropy. Nicméně běžnou populaci je třeba ždímat a držet v umělé závislosti.
    http://www.youtube.com/watch?v=bTHsTCBxDM8
    Naneštěstí nejedná se o ojedinělý případ. : https://web.archive.org/web/20170730022519/http://www.reformy.cz/zpravy/vedeli-jste-ze-je-kazdy-rok-utajeno-priblizne-5000-vynalezu/
    Z toho vyplívá, že potřebné technologie už dávno existují. Jediné co je cílem podobných ekologických žvástů je ospravedlnit větší kontroly nad „gojim“ populací, proto považuji za nepřijatelné, aby skutečná evropská opozice přebírala tuto argumentaci od zion-globalistů, namísto toho aby jsme se zaměřili na skutečné problémy. Ještě bych rád zmínil doslova genocidní přimíchávání biopaliv do pohonných hmot, což má za následek celosvětové zvýšení cen potravin a hladomory v zemích třetího světa. https://web.archive.org/web/20170911114057/http://www.reformy.cz/zpravy/puda-zakoupena-za-poslednich-deset-let-pro-pestovani-biopaliv-by-nasytila-miliardu-lidi/ – > Ačkoliv se nejdená o bělošské země, tak příště můžou zion chlapci vymyslet něco podobně ekologického pro nás… .
    Navíc doufám, že ačkoliv s příslušníky jiných ras logicky nemusíme cítit tolik sounáležitosti jako se svými „druhy“, tak podobné věci jim v jejich domovských zemích přeci nepřejete… ? Když to obrazně nastíním z osobního pohledu tak běloch = bratr/sestra a ostaní = bratranec/sestřenice.

  2. Redakce napsal:

    Takže navrhujete zavést již existující „ekologicky šetrné technologie,“ které nám jistě rád blíže specifikujete a míru přistěhovalectví byste ponechal na stávající úrovni? Není náhodou masové přistěhovalectví ze zemí Třetího světa také „globalistická agenda“?

  3. Tod napsal:

    Tyhle ekoteroristické pohadky si nechte pro nekoho jineho. Tyhle polemiky jsou agenda globalistu majici za cil ospravedlnit vetsi kontrolu nad populaci prez prirodni zdroje. Clanek je mozna myslen dobre (protiimigracne), nicmene ekologicky setrne technologie vseho druhu, ktere jsou ucinejsi nez ty stavajici, uz davno existuji.

Trackbacks/Pingbacks


Oswald Spengler – Myšlenky PRÁVĚ VYŠLO!

Oswald Spengler - Myšlenky***
Kniha obsahuje: vedle 370 výroků o pojmech, majících ve Spenglerově myšlení zásadní význam, jako např. osobnost, dějiny, válka, právo, stát, tradice atd., v původním výboru správkyně autorovy – do té doby z valné části nezveřejněné – pozůstalosti, též rozsáhlý překladatelský a redakční výběr z knih Preussentum und Sozialismus a Jahre der Entscheidung s aktuálními poznámkami a vysvětlivkami, jakož i úplnou, komentovanou bibliografii nakladatelství Délský Potápěč.
***
Objednávejte v Knihkupectví Délského potápěče nebo na Kosmasu
.

Ezra Pound – „Přítomen!“

Ezra Pound – „Přítomen!“***
Ezra Pound míří přímo na jádro systému, v nemž žijeme – a zasahuje! Politika – ekonomie – poezie; články, básně, poznámky, manifesty, překlady a eseje z doby Italské sociální republiky.
***
Objednávejte ZDE
.

Radim Lhoták – Zpěvy nemilosti

Radim Lhoták - Zpěvy nemilosti***
„Zpěvy nemilosti“ jsou literární miniatury odrážející společenské fenomény doby. Jak už se ale dá očekávat, píše-li je Radim Lhoták, budou kontroverzní, provokativní, břitké, přitom však podnětné, otevřené a k zamyšlení vedoucí. Dvacet šest krátkých úvah z pera filosofujícího esejisty a literáta, který publikoval výhradně na alternativních webech…
***
Objednávejte ZDE
.

Knut Hamsun: Až do konce! – DOTISK!

Knut Hamsun - Až do konce!***
Politická publicistika norského spisovatele Knuta Hamsuna z let 1940 až 1945. Knut Hamsun je příkladem Muže, který se nepoddal, nepodvolil a už vůbec v šířícím se křiklavém chaosu nezbloudil. Ač sražen, zůstal na svém.
***
Objednávejte ZDE
.

Paul Sérant: Fašistický romantismus – DOTISK!

Paul Sérant - Fašistický romantismus***
O politickém díle několika francouzských spisovatelů – Robert Brasillach (popravený), Pierre Drieu La Rochelle (sebevrah), Lucien Rebatet (rebel), Abel Bonnard (estét), Alphonse de Châteaubriant (mystik) a „fantaskní jezdec“ Louis-Ferdinand Céline (sardonik).
***
Objednávejte ZDE
.

À propos

„Proti národní myšlence se [usurokrati] nestavějí proto, že je národní, ale protože nesnášejí jakýkoli celek síly dostatečně velký na to, aby se postavil celosvětové tyranidě lichvářů bez vlasti.“

Ezra Pound

Archív