Categorized | Politika, Týdeník, Texty

Nuda v Brně?

Meeting Brno

Meeting Brno: Etnická rozmanitost salónní buržoazní levice aneb Kázat vodu a pít víno.

Autor: Axel Seidelmeier

Tentokráte budu trochu brnocentristický. Zase mě inspirovala jedna dobroserka. Prostě další báječná mladá, inteligentní a citlivá žena, jenže HateFree verze pro kecálistické zmrdéčky typu Daniela Zemana nebo Matěje Hollana a jim podobných (aby to cajzlům nebylo líto, tak ti mají například Járu da Cermana nebo superzmrda Jana Vrobela /s krásnou adresou na Facebooku, končící škaredým číslem 18/, který to dotáhl od kariéry v Radical Boys Brux až na občanského aktivistu). Brno je jen jednou z dalších laboratoří nepolitické politiky, resp. politických zástupců Žít Brno, kteří do rozhodovacích procesů, tedy do sféry politiky, zatahují tzv. kulturní sféru (neziskovky a osvícené blbečky). V reálu se jedná o militantní liberální organizace kosmopolitního charakteru, jejichž agendou jsou cikáni, přivandrovalá verbež nejrůznějších barev (od Erasmáků a afrických studentů až po optimistický „welcoming“ nepřicházejících migrantů) a rozdmýchávání starých „bolestí“ (problematika odsunu Němců).


Kateřina Tučková, HateFree a Meeting Brno, fesťák pro skvělý lidičky, hele. Podle této povrchní existence, jejímž cílem není nic jiného než být moderní a zavděčit se konzumentům laciných polopravd a utopistických vizí, je Brňák jedinec, který trpí odmítáním diverzity z nepochopitelných důvodů, páč se ho migrace netýká. Káťa však neví, že našinec není slepý debil a vnímá co se děje v západní Evropě a ve Skandinávii. Je zcela pochopitelné, že netouží o to se dělit s testosteronovými přičmoudlými debily (ano, debil je jedinec v pásmu IQ 50 – 69) o nákupy v Kauflandu a další úžasné výdobytky naší liberálně demokratické společnosti. Zřejmě nechce, aby jeho dcera byla znásilňována agresivním alogenním živočišným druhem… Našinci v tomto prostě rozumím. Katka má snad jedinou pravdu, média stojí za hovno, stála vždycky. Dost často vytváří imaginární problémy, ale migrační krize není imaginární problém a fakt, že ausländři nechtějí do ČR je malý zázrak, za který Bohu denně děkuji. Ale všeho do času. Reich není nafukovací a další země s etnomasochistickou politikou také ne. A ještě tomu pomáhá Unie, zatím se jen jedná, až přijde otevřený nátlak na přijetí kvót, budeme čumět všichni jinak.

Káti doporučuju se do budoucna dobře ozbrojit, aby ji nenavštívil nějaký milý bonobo nebo Dežo v tom lepším případě a nechtěl ji udělat miminko jako projev díků za její výzvy k „sharingu“ naší drahé země a její kultury.

6 Responses to “Nuda v Brně?”

  1. Redakce napsal:

    Kompenzuješ si kanálním vyjadřováním nějaké trauma z dětství? Nebo jen zakrýváš rozpaky siláckou pózou? Cudným vyjádřením, že jsi se účastnil „protiromských demonstrací“ míníš, že jsi byl v Janově?

    Těšíme se na odpověď plnou emotikonů, které jsou vypnuté.

  2. Jan Vrobel napsal:

    to jste teda konspirátoři :D bože, vy jste kokoti :D já se tím, že jsem v roce 2008 napsal cca 2-3 články o muzice na RaB netajím, každej to o mě ví, stejně jako o účasti na dvou protiromských demonstracích a nicku na webu hooligans.cz, vy detektivové :-O

    kluci, snažte se, udělejte se svým životem taky něco normálního a nebudete muset bejt zakysnutí v těch hovnech, ve kterejch jste, sbohem :D

  3. Redakce napsal:

    Vrobel: Díky za potvrzení, že jsi byl aktivní v RaB. Pokud jsi tedy nebyl technický správce webu (přiznáváme se, byla to jen vějička, jak to z tebe vytáhnout – v té době jsi měl háro jak Láďa Křížek), tak co jsi tam dělal?

    „Neříkám, že jsem nic neměl s RaB…“ Opravdu? A kde se o tom zmiňuješ, ty celebrito

    http://www.mojecelebrity.cz/jan-vrobel

    a „respektovaný názorový vůdče“?

    http://bit.ly/1UjxClo

    Na druhou stranu je překvapivá tolerance od pacientů Kliniky, že ti odpustili minulost a dávají ti spacáky pro „válečné uprchlíky“

    http://bit.ly/1RTbgFE

  4. Jan Vrobel napsal:

    Krásná lež :D uchází základy výrokový logiky, nebo ze sebe děláte jen debily? Neříkám, že jsem nic neměl s RaB, říkám, že jsem nikdy nebyl žádnej technickej správce a že nejsem na fotce ;) Ale co čekat od nácků… prostě jen lež a přizdisráčství :)

  5. Redakce napsal:

    Vrobel: Ty že jsi nikdy neměl nic do činění s Radical Boys Brux? Skvělý, ty kluku jeden ušatá.

  6. Jan Vrobel napsal:

    skvělý, kluci, jen škoda, že jsem nikdy technickej správce RaB nebyl a na tý fotce nejsem ani omylem já. Jinak dobrý! Přiblblí kreténi ;)

Trackbacks/Pingbacks


Oswald Spengler – Myšlenky PRÁVĚ VYŠLO!

Oswald Spengler - Myšlenky***
Kniha obsahuje: vedle 370 výroků o pojmech, majících ve Spenglerově myšlení zásadní význam, jako např. osobnost, dějiny, válka, právo, stát, tradice atd., v původním výboru správkyně autorovy – do té doby z valné části nezveřejněné – pozůstalosti, též rozsáhlý překladatelský a redakční výběr z knih Preussentum und Sozialismus a Jahre der Entscheidung s aktuálními poznámkami a vysvětlivkami, jakož i úplnou, komentovanou bibliografii nakladatelství Délský Potápěč.
***
Objednávejte v Knihkupectví Délského potápěče nebo na Kosmasu
.

Ezra Pound – „Přítomen!“

Ezra Pound – „Přítomen!“***
Ezra Pound míří přímo na jádro systému, v nemž žijeme – a zasahuje! Politika – ekonomie – poezie; články, básně, poznámky, manifesty, překlady a eseje z doby Italské sociální republiky.
***
Objednávejte ZDE
.

Radim Lhoták – Zpěvy nemilosti

Radim Lhoták - Zpěvy nemilosti***
„Zpěvy nemilosti“ jsou literární miniatury odrážející společenské fenomény doby. Jak už se ale dá očekávat, píše-li je Radim Lhoták, budou kontroverzní, provokativní, břitké, přitom však podnětné, otevřené a k zamyšlení vedoucí. Dvacet šest krátkých úvah z pera filosofujícího esejisty a literáta, který publikoval výhradně na alternativních webech…
***
Objednávejte ZDE
.

Knut Hamsun: Až do konce! – DOTISK!

Knut Hamsun - Až do konce!***
Politická publicistika norského spisovatele Knuta Hamsuna z let 1940 až 1945. Knut Hamsun je příkladem Muže, který se nepoddal, nepodvolil a už vůbec v šířícím se křiklavém chaosu nezbloudil. Ač sražen, zůstal na svém.
***
Objednávejte ZDE
.

Paul Sérant: Fašistický romantismus – DOTISK!

Paul Sérant - Fašistický romantismus***
O politickém díle několika francouzských spisovatelů – Robert Brasillach (popravený), Pierre Drieu La Rochelle (sebevrah), Lucien Rebatet (rebel), Abel Bonnard (estét), Alphonse de Châteaubriant (mystik) a „fantaskní jezdec“ Louis-Ferdinand Céline (sardonik).
***
Objednávejte ZDE
.

À propos

„Proti národní myšlence se [usurokrati] nestavějí proto, že je národní, ale protože nesnášejí jakýkoli celek síly dostatečně velký na to, aby se postavil celosvětové tyranidě lichvářů bez vlasti.“

Ezra Pound

Archív